Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Müftülüğü Web Sitesi Yayında...

Başçiftlik Müftülüğü, mütfülük haberlerini, faaliyetlerini, etkinliklerini, duyuruları, cuma hutbelerini ve vaaz programlarını sanal ortamda paylaşmak için Başçiftlik Müftülüğü web sitesi yeni arayüzüyle yayında...
Başçiftlik Müftülüğü, mütfülük haberlerini, faaliyetlerini, etkinliklerini, duyuruları, cuma hutbelerini ve  vaaz programlarını sanal ortamda paylaşmak için Başçiftlik Müftülüğü web sitesi yeni arayüzüyle yayında...







Başçiftlik Müftülüğü, müftülük haberlerini, faaliyetlerini, etkinliklerini, duyuruları, cuma hutbelerini ve  vaaz programlarını sanal ortamda paylaşmak için Başçiftlik Müftülüğü web sitesi kasım ayından itibaren yeni arayüzüyle yayın hayatına başladı. 

Başçiftlik Müftülüğü, web sitesinin açılışıyla ilgili 26 Kasım 2014 tarihinde sitede yayınlanan haberde şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizin nadide ilçelerinden biri olan Tokat Başçiftlik İlçesinin Müftülük Web Sitesi yeniden düzenlenerek yayına servis edilmiştir. Tam bir portal düzeyinde tasarlanan web sitesi, aktif olarak yapılan tüm faaliyetleri, takip edebileceğiniz anında bilgiye ulaşabileceğiniz içeriği ile beğeninize sunulmuştur."

"www.basciftlikmuftulugu.gov.tr" web adresinde üzerinden hizmet veren siteyle ilgili hali hazırda altyapı çalışmaları devam eden ile Diyanet İşler Başkanlığına ait verileri de paylaşılıyor.  Ayrıca Başçiftlik Müftülüğünün Youtube.com'da "Başçiftlik Müftülüğü" adıyla birde kanalı mevut.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net