Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Öğrencilere Kar Tatili

Başçiftlik'te 1 Ocak Perşembe günü başlayan kar yağışı ara ara fırtına ve tipiye dönüşünce hayatı ve ulaşımı olumsuz yönde etkilemeye başladı, kar kalınlığı 50cm'i geçti. Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağduriyetlerde oluşmaya başladı. Yaşanan olumsuzluklardan öğrencilerin etkilenmemesi için Başçiftlik'te okullar 1 gün daha tatil edildi.
Başçiftlik'te 1 Ocak Perşembe günü başlayan kar yağışı ara ara fırtına ve tipiye dönüşünce hayatı ve ulaşımı olumsuz yönde etkilemeye başladı, kar kalınlığı 50cm'i geçti. Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mağduriyetlerde oluşmaya başladı. Yaşanan olumsuzluklardan öğrencilerin etkilenmemesi için Başçiftlik'te okullar 1 gün daha tatil edildi.





Başçiftlik'te kış ayı sert yüzünü gösterdi. 2015 yılının ilk akşamı yağmaya başlayan kar, ara fırtına ve tipi dönüşünce hayatı ve ulaşımı olumsuz etkilemeye başladı, kar kalınlığı 50 cm'i geçti. Başçiftlik'te yapılan elektrik kesintisi 12 saati geçti. Yaşanan olumsuzluklardan öğrencilerin etkilenmemesi için Başçiftlik'te okullar 8 Ocak 2015 Perşembe günü de tatil edildi.

Tatili Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ, kişisel Facebook adresinde duyurdu. BİLGİLİ duyuruda şu ifadelere yer verdi;

"Başçiftlik'te okullar yarın da (8 Ocak Perşembe günü) yoğun kar ve soğuk hava nedeniyle 1 günlük süreyle tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerimize, velilerimize, servis şoförlerimiz ve öğretmenlerimize duyurulur."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net