Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Fatih AYAN | Hayalimizdeki Başçiftlik

2014 Yılında Sosyal Medyada kurulan Başçiftlik Belediye Eski Başkanı Rahmetli Yüksel BAYRAM'a vefa adına 15 yıl önce Yüksel BAYRAM tarafından yapılan parkın "Yüksel BAYRAM Gençlik Parkı" adıyla yeniden çevre düzenlemesi yapılması için hazırladıkları projeyle adını duyuran İsTokBaş Gençlik Platformu'nun üyelerinden Fatih AYAN, İSTOKBAŞ Gençlik Platformunu ve hayallerindeki Başçiftlik'i Başçiftlik Blog için yazdı...
2014 Yılında Sosyal Medyada kurulan Başçiftlik Belediye Eski Başkanı Rahmetli Yüksel BAYRAM'a vefa adına 15 yıl önce Yüksel BAYRAM tarafından yapılan parkın "Yüksel BAYRAM Gençlik Parkı" adıyla yeniden çevre düzenlemesi yapılması için hazırladıkları projeyle adını duyuran İsTokBaş Gençlik Platformu'nun üyelerinden Fatih AYAN, İSTOKBAŞ Gençlik Platformunu ve hayallerindeki Başçiftlik'i Başçiftlik Blog için yazdı...

İsTokBaş Gençlik Platformu üyelerinden Fatih AYAN'ın yazısı;

İSTOKBAŞ Gençlik Platformu geçmişten günümüze Başçiftlik adına yapılması gereken ama yapılmayan yada yapılamayan, yapıldığı takdirde yine tüm halkımıza hizmet sunacak şeyleri bu uğurda gönül veren gönül elçilerini bir araya getirmek ve arzulanan ihtiyaçları en güzel şekilde hizmete sunmak için kurulmuştur. Ortaya konulan her şeyi de geleceğimizin teminatı olan gençler adına yapmaktadır.

Bu platform öncelikle en hızlı ve en yaygın iletişim sağlamak amacıyla sosyal ağ üzerinden küçük bir grup olarak faaliyete geçse de şuan itibariyle sayımız 1400 civarında seyretmektedir. Her geçen gün daha fazla gönül elçimize ulaşmaya devam ediyoruz.

Platformumuz Ağustos 2014’te “Hayal Edebilirseniz Gerçekleştirebilirsiniz” sloganıyla kurulmuş olup kısa bir zaman diliminde büyümüştür. Sosyal ağ sayfamızda üyelerimizle yaptığımız fikir alışverişleriyle ortak konularda proje oluşturup üyemiz olsun ya da olmasın Başçiftlik’e gönül veren, seven herkese ulaşarak yardımları sayesinde projeyi gerçekleştirmeye çalışmaktayız.

Yaptığımız ve yapacağımız her şey kişi veya kişilere değil, İSTOKBAŞ adıyla tüm halkımıza aittir. Yani atılan her adımı ben yaptım ibaresi olmadan “BİZ” yaptık diyeceğimiz bir düşünceyle hizmet etmekteyiz. Bu kapsamda üyelerimizle aldığımız ortak kararlar neticesinde halihazırda iki projemiz mevcuttur. Bunlardan ilki “Yüksel Bayram Gençlik Parkı” projesidir. Planımız mevcut olan “Bayramoğlu Parkı”nı hem görsel olarak güzel bir park-piknik alanı haline getirmek hem de huzur bulabileceğimiz doğa parçası olmasını sağlamaktır. Projemizin tamamlanabilmesi için halkımızın maddi yardımlarına ihtiyacı devam etmektedir. İkinci projemiz ise Alaçal Tepesinin ilçemize bakan yüzüne boya ve taş kullanarak kabartmalı yazıyla bağımsızlığımızın simgesi olan ay-yıldızı yerleştirmektir. Bu projemizin yapımı için gerekli olan malzemeler hayırsever bir vatandaşımız tarafından karşılanmış olup en kısa zamanda ilçemizin hizmetine sunulacaktır. Fikir ve proje yelpazemiz her geçen gün genişlerken halkımızdan duyarlı olmasını ve yardımlarını bekliyoruz. Çünkü küçük bir grup olarak hayal ettiğimiz şeyler şimdi çığ gibi büyümüş ve herkesin istediği şeylere dönüşmüştür.

Grubumuz ve projelerimiz hiçbir kuruma yada siyasi kanala taraf değildir. Ancak bunları gerçekleştirebilmemiz için her zaman yanımızda ve yardımda bulunacağını belirten kaymakamımız Sayın Fatih ARIKOĞLU’na, belediye başkanımız Sayın Murat TUNCEL’e, bağışta bulunan ve bulunacak olan herkese, Başçiftlik için bende varım diyen tüm halkımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca sesimizin duyulmasına ve daha geniş bir yankı uyandırmasına vesile olan BasciftlikBlog.com yönetimine, Basciftlik.net yönetimine, Fotoğraflarla Başçiftlik yönetimine, Başçiftlik Adrenalin Kulübüne ve bireysel olarak kendi sayfasında paylaşarak daha çok insana haberimizin ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Hayal Edebilirseniz Gerçekleştirebilirsiniz.” Biz hayal ediyoruz ve gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Sıra sizde. Hayallerimize ve yardımlarınıza davet ediyoruz.


 Fatih AYAN  Başçiftlik, Tokat
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net