Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Metin MEMİŞ, Tekrar Sağlık-Sen Genel Başkanı

Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu, 10-11 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara Rixos otelde yapıldı. “Dile kolay; 20 yıl olmuş bu sevdanın adını koyalı. Adını Sağlık-Sen koyalı 20 sene olmuş alın terimizin. 20 senedir aşkla, tutkuyla bağlandığımız Sağlık-Sen’imiz için çocuklar gibi heyecanlıyız hala." sözleriyle Sağlık-Sen delegeleri ve davetlilerine hitap eden hemşerimiz Metin MEMİŞ, yapılan seçimle Sağlık-Sen Genel Başkanlığına tekrar seçildi.
Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu, 10-11 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara Rixos otelde yapıldı.  “Dile kolay; 20 yıl olmuş bu sevdanın adını koyalı. Adını Sağlık-Sen koyalı 20 sene olmuş alın terimizin. 20 senedir aşkla, tutkuyla bağlandığımız Sağlık-Sen’imiz için çocuklar gibi heyecanlıyız hala." sözleriyle Sağlık-Sen delegeleri ve davetlilerine hitap eden hemşerimiz Metin MEMİŞ,  yapılan seçimle Sağlık-Sen Genel Başkanlığına tekrar seçildi.


Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu, 10-11 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara Rixos otelde yapıldı, Sağlık-Sen delegeleri ve davetliler salonu doldurdu.

10 Ocak 2015 Cumartesi Ankara Rixos otelde Genel Başkan Vekili Semih Durmuş’un açılış konuşması ile başlayan, Genel Kurulda önce divan oluşturuldu sonra gündeme geçildi. Gündeme protokol konuşmalarıyla başladı. Genel Başkanı Metin MEMİŞ, salonu dolduran kalabalığa hitap etti.

Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Metin MEMİŞ’in konuşmasının ardından diğer protokol konuşmaları ile devam etti. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Erkan KANDEMİR, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Sağlık-Sen Onursal Genel Başkanı Mahmut KAÇAR ile Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet GÜNDOĞDU da, salonu dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti.

5. Olağan Genel Kurulunun ilk protokol konuşmasını yapan Genel Başkan Metin MEMİŞ, “Dile kolay; 20 yıl olmuş bu sevdanın adını koyalı. Adını Sağlık-Sen koyalı 20 sene olmuş alın terimizin. 20 senedir aşkla, tutkuyla bağlandığımız Sağlık-Sen’imiz için çocuklar gibi heyecanlıyız hala. Bayramlıklarını yastığının altında saklayan çocuklar gibi heyecanlıyız yarınlara. Bayram gibi olsun, kutlu olsun, güzel olsun bundan sonrası da. Bugüne kadar yaşananlar gibi. Kardeşlerim; bugüne kadar yaşadığımız güzellikler gibi olsun yarınlarımız. Güzel olsun yarınlar. Ayni dün gibi, aynı bizim gibi, hepimiz gibi güzel olsun yarınlar...” dedi.

Konuşmaların ardından Tüzük Tadilat Komisyonu oluşturulurken Yönetim Kurul Faaliyet Raporu’nun okunması, görüşülmesi ve ibrası, Denetleme Kurulu Raporu’nun okunması, görüşülmesi ve ibrası, Mali Bilanço ve Tahmini Bütçe’nin görüşülerek karara bağlandı, Tüzük Tadilatı’nın görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek temennilere geçildi. Dilek ve temennilerin ardından, genel kurulun ilk günkü çalışması tamamlandı. 

11 Ocak 2015 Pazar günü, zorunlu organların ve üst kurul delegelerinin seçimine geçildi, Yapılan seçimde Metin MEMİŞ, Sağlık-Sen Genel Başkanlığına tekrar seçilirken Genel Başkan Yardımcılıklarına ise Semih DURMUŞ (Genel Başkan Vekili), Kemal ÇIRAK (Teşkilat), Himmet BAYAR(Mali İşler), Mustafa ÖRNEK (Toplu Sözleşme ve Mevzuat), Mutlu KAYA (Basın ve İletişim) ve Abdülaziz ASLAN (Genel Eğitim ve Sosyal İşler) görevlerine seçildi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net