Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

8. Tokat'ın Enleri Ödüllerini Aldı

Türkiye genelinde başarılı bulunan Tokatlı sanayici ve iş adamları, sanatçılar, sporcular, sivil toplum kuruluşları ve bireysel başarıların ödüllendirildiği, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tokat'ın Enleri Ödül Töreni'nin 8.si, 31 Ocak Cumartesi akşam Özdilek Park İstanbul Balo salonunda muhteşem bir törenle yapıldı.
Türkiye genelinde başarılı bulunan Tokatlı sanayici ve iş adamları, sanatçılar, sporcular, sivil toplum kuruluşları ve bireysel başarıların ödüllendirildiği, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tokat'ın Enleri Ödül Töreni'nin 8.si, 31 Ocak Cumartesi akşam Özdilek Park İstanbul Balo salonunda muhteşem bir törenle yapıldı.





31 Ocak Cumartesi akşam Özdilek Park İstanbul Balo salonunda muhteşem bir törenle ödüle hak kazananlar ödüllerini aldı. Kokteyle başlayan Enler Ödül Törenini ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ve Emrah Binici birlikte sundular.

Tokat Gündem Yayın Gurubu Genel Yayın Yönetmeni Zekeriye YILMAZ, Tokat‘a yatırım yapılması gerektiğini bölgenin tanıtılması için çalışmalara hız verilmesi gerektiğini belirtti. Yayın Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Bayram GÜVERCİN; "Tokat Gündem yayın grubu olarak okuyucularımıza motivasyon artırıcı yayınlar yapıyoruz, amacımız halkımızın kendi arasındaki ilişkiye katkı sağlamak. Çanakkale savaşında Onbeşlilerin, Kınalı Ali’lerin yaşadıklarını düşününce bizim bu topraklara borcumuz olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

Enler Ödül Törenine, Ak Parti İstanbul milletvekili Harun KARACA, Muğla Valisi Amil ÇİÇEK, Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt ÖZMEN, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan vekili Erman TUNCER, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, Dış İşleri Bakanlığı ikili ilişkiler genel müdürü Hulisi KILIÇ, Ankara Mamak Belediye Başkan yardımcısı Erdoğan KARADAĞ, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak BENLİ, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ gibi isimlerin yanı sıra İş dünyasından ünlü isimler ve STK başkanları da katıldı.

2015 yılının Enleri arasına giren TİA Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet TUTAR, " Türkiye genelinde hızla büyüyoruz. Tokat’a yatırım yaptık. Biz Tokat’ı Türkiye’nin Otomotiv sanayisindeki merkezi yapmayı hedefliyoruz." dedi. Pimak Yönetim Kurulu Başkanı Rıza ERGÜN, Tokat’ın enleri arasından ödül almaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Bu tür ödüllerin bizler için bir motivasyon olduğunu düşünüyoruz. 2023 sanayi hedefinde dünyada ilk 10’a girme hedefimiz var.’’ diye konuştu.

Tokat’ın bu yıl tanıtım yılı olacağını ifade eden Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, "Bölgemizin güzelliklerini ve özelliklerini tüm dünyaya açmak istiyoruz" diye konuştu.

Tokat yöresine ait "Hey On Beşli" ağıdını rock tarzında seslendirmesi ve çekilen klibin sosyal medyaya yansıyan görüntüleri nedeniyle eleştirilen sanatçı Ömür GEDİK; 8. Tokat Enler Ödül Töreninde, Tokatlılara kendisini hatadan geri çevirdikleri için teşekkür etti. GEDİK; ‘Hey On Beşli‘ türküsünü aslına uygun olarak seslendirdi ve salondan büyük alkış aldı. GEDİK;  kendisinin artık Tokat’ın turizm elçisi olduğunu belirtti ve Tokat'ta çekilecek Hey Onbeşli filminde rol almak isteğini açıkladı. Ömür GEDİK, ödülünü Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU’ndan aldı.

Esra SÖNMEZER, 2015 yılının en iyi umut vaat eden bayan oyuncusu olarak ödülünü aldı. Sanatçı Haluk ÖZKAN ve sinema oyuncuları Anta TOROS, Teoman AYIK, Devlet DEVRİM, Kıvanç TERZİOĞLU, Erol KOÇAN Türk sinemasına verdikleri emeklerden dolayı ödül almaya hak kazandılar. Sanatçılar Türk sinemasının 100. yıl pastasını birlikte kestiler.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net