Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te 26. Vergi Haftası Etkinlikleri

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan, Başçiftlik'te 23 Şubat Salı Günü Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan Vergi Haftası Etkinlikleri ve her yıl olduğu gibi 2014 yılında da Vergi Rekortmeni olan Eczacı Yaşar KAYMAK'ın ilginç eczacı olma hikayesi sizlerle...
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nca her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan,  Başçiftlik'te 23 Şubat Salı Günü Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan Vergi Haftası Etkinlikleri ve her yıl olduğu gibi 2014 yılında da Vergi Rekortmeni olan Eczacı Yaşar KAYMAK'ın ilginç eczacı olma hikayesi sizlerle...




Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında Başçiftlik'te, 23 Şubat Salı Günü Başçiftlik Mal Müdür Vekili Tuncay BEKDUR, Gelir Uzmanı Mahmut AKÇAY ve kurum çalışanları tarafından Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Başçiftlik Mal Müdür Vekili Tuncay BEKDUR ve Gelir Uzmanı Mahmut AKÇAY, 24 Şubat Salı Başçiftlik Kaymakamı Sayın Fatih ARIKOĞLU’nu makamında ziyaret etti..

26. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2013 ve 2014 Yılı Kurumlar Vergisi Başçiftlik Vergi Rekortmeni Eczacı Yaşar KAYMAK ile ilçe merkezindeki mükelleflerin işyerlerinde ziyaret edilecek.

Ayrıca Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde Başçiftlik'te bulunan Ortaokul ve Lise öğrencileri sınıflarında ziyaret edilerek vergi haftası ve verginin önemi hakkında bilgilendirme yapılarak etkinliklere devam edilecektir.

Yıllardır Başçiftlik'te Vergi Rekortmeni olan Eczacı Yaşar KAYMAK'un neden eczacı olduğunu hikayesini 2011 yılı vergi haftası etkinliğinde Başçiftlik Eski Kaymakam Cemil SARIOĞLU'nun neden eczacı olduğu sorusu üzerine KAYMAK, şunları kaydetmişti;
"1982 yılında ortaokuldaydım. İlkokul öğretmenim Hasan GÜREL rahatsızlanmış ve köyde eczane olmadığı için bakkaldan gripin isimli bir ilaç almış. Kullandığı ilaç yüzünden midesi delinmiş. Kış ayı olması ve Niksar'a hastaneye gidecek araç da bulamayınca mide kanamasından hayatını kaybetmiş. 'Köyümde eczane olsaydı, öğretmenim belki de hayatta olacaktı' dedim ve öğretmenimi kaybettiğimiz o gün eczacı olmaya karar verdim. Üniversite sınavı sonrası eczacılık fakültesini kazandım ve eczacı oldum."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net