Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik, TOKFED Plevne Dergisi'nde

Başçiftlik, kısa adı TOKFED olan Tokat Dernekler Federasyonun yayın organı Tokfed Plevne Eğitim Kültür Sanat Edebiyat ve Tarih Dergisi'nin Ocak 2015'de yayınlanan 6. sayısında "Yeşil ile Beyazın Buluştuğu Yer; Başçiftlik" başlığıyla kapak konusu oldu.
Başçiftlik, kısa adı TOKFED olan Tokat Dernekler Federasyonun yayın organı Tokfed Plevne Eğitim Kültür Sanat Edebiyat ve Tarih Dergisi'nin Ocak 2015'de yayınlanan 6. sayısında "Yeşil ile Beyazın Buluştuğu Yer; Başçiftlik" başlığıyla kapak konusu oldu.







Merkezi Ankara'da bulunan kısa adı TOKFED olan Tokat Dernekler Federasyonu'nun yayın organı Tokfed Plevne Eğitim Kültür Sanat Edebiyat ve Tarih Dergisi'nin ilk sayısı Temmuz 2012'de "6 Bin Yıllık Tarihiyle Tokat" kapak konusuyla yayın hayatına başladı.

Tokfed Plevne Eğitim Kültür Sanat Edebiyat ve Tarih Dergisi'nin Ocak 2015'de yayınlanan 6. sayısının kapağı "Yeşil ile Beyazın Buluştuğu Yer; Başçiftlik" başlığıyla Başçiftlik oldu. Derginin içeriğinde yayınlanan araştırma yazında Başçiftlik'in tarihi, coğrafi özellikleri, kültürel yapısı, kasaba ve köyleri, yaylaları, turistik ve tarih mekanları ayrıntılı olarak yer aldı.

Başçiftlik'in tanıtımın yer aldığı dergi için kişisel Facebook adresinde teşekkür yayınlayan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL şu ifadelere yer verdi; "Ocak 2015 6. sayısında ilçemizi tanıtan TOKFED PLEVNE Eğitim Kültür Sanat Edebiyat ve tarih dergisi tüm çalışanları adına Kamil Dündaroğlu'na ve katkılarından dolayı hemşerimiz Av. Mehmet Demir'e teşekkür ederiz."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net