Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Mehmet KAYA, Pusula Gazetesi'nde Tokat'taki İnşaat Sektörünü Anlattı

Tokat'la sınırlı kalmayıp ülkemizde de inşaat alanında önemli yatırımlara imza atan, özellikle son yıllarda sektöründe büyük atılımlar yaparak daha kaliteli ve estetik ürünler ortaya çıkaran Kayalar İnşaat'ın Başkanı Hemşerimiz Mehmet KAYA, Tokat'ta artık haftalık yayınlanan Pusula Gazetesine Tokat'taki inşaat sektörünü anlattı. 

Tokat'la sınırlı kalmayan şirket ülkemizde de inşaat alanında önemli yatırımlara imza atan, özellikle son yıllarda sektörün büyük atılımlar yaparak daha kaliteli ve estetik ürünler ortaya çıkaran Kayalar İnşaat'ın Başkanı Hemşerimiz Mehmet KAYA, Tokat'ta günlük yayından haftalık yayına geçen yerel gazetesi Pusula Gazetesine Tokat'taki inşaat sektörüne hakkında yaptığı açıklamada;
Öncelikle haftalık olarak devam eden yayın hayatınızda başarılar diliyorum. Şirket olarak ana merkezimiz ve ayrıca memleketimiz Tokat. Özellikle son on yıl içerisinde inşaat sektörü büyük bir hız ve kalite kazandı. Artık insanlarımıza sadece 4 duvardan oluşan bir ev değil yaşam tarzı inşaa ediyoruz. Şirket olarak asla taviz vermeyeceğimiz konu kalite. Biz ilk kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimize kalite satmayı hedefledik. Şirket olarakta bugün halen bayisi olduğumuz ve dünya çapında kalitesi tartışılmayacak olan Vitra gibi büyük bir kurumla çalışıyoruz. Sizlerin de tahmin edeceğiniz üzere ekonominin şah damarı inşaat sektörüdür. Bunun bilincinde olan hükümetimiz sektör için yaptıklarını inkar edemeyiz. Bugün Türkiye inşaat sektöründe dünya üzerinde önemli bir yere sahip ise bu iktidarın piyasalara verdiği güven ve istikrar sayesindedir. Konunun başında da dediğim gibi artık bina değil yaşam tarzı satıyoruz. Artık kalite kaçınılmaz. Özellikle ilimizde inşaat sektörü son zamanlarda büyük bir ivme kazandı. Bunun baş mimarı da genç ve dinamik Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu'dur. Eyüp beyden sonra imar noktasında şehir nefes aldı. Eskiden bizlerin en büyük sorunu olan şehrin altyapısı artık sorun olmaktan çıktı. Daha modern bir imar ve şehir planı ortaya konuldu. Elbette bu sadece bizler için değil vatandaş içinde büyük bir avantaj sağladı. İnsanlarımız önemli meblağlar ödeyip alıp ev sahibi oluyordu, ancak alt yapı ve yol sıkıntısı oldukça zor zamanlar yaşattı. Artık sorunlara anında ve yerinde müdahile eden bir Belediyesi olan Tokat bugünleri geride bıraktı. Biz Kaya inşaat olarak Tokat ve Türkiye'deki tüm yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ancak Tokat için her yeni gün neler yapabiliriz hep ilk düşüncemiz olacak.” dedi.


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


Kaynak:

www.tokatpusula.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net