Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te 2015 Yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası ülkemizde bu yıl “Sevgi, Saygı, Merhamet” teması çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Başçiftliklik 'te Kutlu Doğum Haftası Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Müftülüğü ortaklaşa düzenlendiği programla kutlandı.

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası ülkemizde bu yıl “Sevgi, Saygı, Merhamet” teması çeşitli etkinlikler ile
kutlanıyor. Başçiftliklik 'te Kutlu Doğum Haftası Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Müftülüğü ortaklaşa düzenlendiği programla kutlandı.



Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.)  miladi doğum tarihi olan, her sene 14-20 Nisan tarihlerinde kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” dolayısıyla Başçiftlik Kaymakamlığı, Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Müftülüğü, 18 Nisan 2015 Cumartesi günü Kapalı Spor salonunda halka açık bir program düzenledi.

Kutlu Doğum Haftası Programı öncesi saat 12:00'de Kapalı Spor Salonu yanında Başçiftlik Belediyesi tarafından İkram Çadırı açıldı, davetlilere kavurma, pilav ve tatlıdan oluşan bir menü ile yemek ikramı yapıldı.

Davetliler, programın kutlama bölümü için saat 14.00'de Kapalı Spor Salonuna geçti. Davetlilere salon girişinde Kur'an-ı Kerim ve karanfil hediye edildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başladı. Kur'an-ı Kerim dinletisi, sinevizyon gösterisi, çocukların okuduğu ilahiler ve Başçiftlik İlçe Müftüsü Abdullah RENÇBER'in konuşmaların ardından, Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM'in sohbet konuşması yapıldı.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri içerisinde Başçiftlik genelindeki okullarda yapılan şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Başçiftlik Belediye Başkanı tarafından Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM'e ve eski dönemlerde ilçede imamlık yapmış olan Dursun YILMAZ ve Ahmet ÖRS'e hizmetlerinden dolayı plaket verilmesiyle saat 16:00'da tamamlandı.

Kutlu Doğum Haftası Programına Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM, Başçiftlik Kaymakamı Fatih ARIKOĞLU, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, İl Genel Meclisi üyeleri, Başçiftlik İlçe Müftüsü Abdullah RENÇBER, Başçiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ ve Daire Amirleri, Başçiftlik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahmut ŞAHİN, İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı İbrahim BEYAZIT ve vatandaşlar katıldı.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net