Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan Murat TUNÇEL İstanbul'daki Başçiftliklilerle Buluştu

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Merkezi İstanbul Esenyurt 'ta bulunan İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nde İstanbul'da yaşayan Başçiftliklilerle kahvaltıda buluştu, 30 Mart 2014 seçimlerinden bugüne Başçiftlik için yapılanları ve yapacaklarını anlattı.




Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Merkezi İstanbul Esenyurt 'ta bulunan İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği'nde İstanbul'daki Başçiftliklilerle 12 Nisan 2015 Pazar sabahı kahvaltıda bir araya geldi.

Bilgilendirme toplantısı için düzenlenen kahvaltıda Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı İbrahim BEYAZIT, Avrupa Tokat Dernekleri Federasyon Başkanı Salih YILMAZ, İstanbul Başçiftlik Karacaören Dernek Başkanı Celaleddin Rumi ERASLAN ile İstanbul yaşayan Başçiftlikliler katıldı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimle Başçiftlik Belediye Başkanlığına seçilen Murat TUNÇEL, seçimlerinden bugüne geçen bir yılla ilgili bilgilendirme yaptı, Başçiftlik için yaptığı projeleri ve bundan sonra yapacaklarımız konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda konuşan Başkan TUNÇEL, Göl çatına yapılacak gölet, Karacaören dere ıslah ihalesinde son durum, Karacaören ve Hatipli mevkilerinde bulunan arazileri sulama çalışmaları, Kavaklı mevkine Kent ormanı projesi, Cumhuriyet Meydanı projesi ile temiz ve atık su gideri projelendirme işlemleriyle ilgili bilgilendirmede bulunurken 800 fidan Alaçal mevkine dikildiğini 600 fidan daha dikileceğini, mezarlığın üst kısmı aile mezarlığı olarak bölümledireceklerini ve isteyen ailelere maliyetine satış yapacaklarını,Yeni hükumet konağı yapımı için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, toplantıda İstanbul Başçiftlik Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar pikniğinin bu yıl, 24 Mayıs 2015 pazar günü yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak | Ahmet KAYHAN. www.Basciftlik.net

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net