Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Memur-Sen'de Yeni Dönem

18-19 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otel'de yapılan Memur-Sen Konfederasyonu 5. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Memur-Sen’in yeni Genel Başkanı Ali YALÇIN olurken Memur-Sen Genel Başkan Vekilliğine Sağlık-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Metin MEMİŞ seçildi.
18-19 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otel'de yapılan Memur-Sen Konfederasyonu 5. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Memur-Sen’in yeni Genel Başkanı Ali YALÇIN olurken Memur-Sen Genel Başkan Vekilliğine Sağlık-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Metin MEMİŞ seçildi. 



18-19 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otel yapılan Memur-Sen Konfederasyonu 5. Olağan Genel Kurulu’nda ilk gün konuşmalara yer verilirken 2. gün Ahmet GÜNDOĞDU'nun milletvekili olmak için ayrılmasıyla Konfederasyon başkanlığına  tek aday olan Ali YALÇIN başkanlığında oluşturulan liste ile seçime gidildi. Seçimin sonucunda Memur-Sen’in yeni Genel Başkanı Ali YALÇIN oldu.

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Ali YALÇIN, birlik ve beraberlik içerisinde kararlı adımlarla güvenli yarınlara yürüyeceklerini vurgulayarak, “Memur-Sen’i büyütmeye, Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Seçim sonucuna göre yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: 
Ali YALÇIN (Genel Başkan),
Metin MEMİŞ (Genel Başkan Vekili),
Günay KAYA (Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı),
Mehmet BAYRAKTUTAR (Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı),
Mehmet Emin ESEN (Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı),
Hacı Bayram TONBUL (Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı),
Levent USLU (Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı).

Memur-Sen Genel Başkan Vekili olarak seçilen Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Genel Kurul sonrası kurumsal Facebook adresinden bir teşekkür metni paylaştı. Metin MEMİŞ, şu ifadelere yer verdi;
"Memur Sen 5. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan vekili olarak seçilmiş bulunmaktayım. Rabbim başta kamu Çalışanları olmak üzere milletimizin ve tüm dünya mazlumlarının sesi ve hizmetkarı olma yolunda hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.Genel kurulumuzda memur sen imizin genel başkan vekili seçilmemizde oy veren vermeyen bütün delegasyonumuza teşekkür ediyorum.Ayrıca erdemli hareketin erdemli yolcuları olan sağlık senimizin çok değerli şube başkanlarıma ve teşkilat mensuplarıma bu süreçteki sağlık sene yakışır vakurlu duruşlarından Dolayıda ayrıca teşekkür ediyorum.5.olağan genel kurulumuzun memur senimize kamu çalışanlarımıza ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden temenni ediyorum."


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net