Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Avtokdef Yeni Binasına Kavuştu

Başkanlığını hemşerimiz Salih YILMAZ'ın yaptığı kısa adı Avtokdef olan Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu'nun Esenyurt Belediyesi tarafından tahsis edilen binasının açılışı 16 Mayıs 2015 tarihinde yapıldı, açılışı çok sayıda davetli katıldı.




Başkanlığını hemşerimiz Salih YILMAZ'ın yaptığı kısa adı Avtokdef olan Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu'nun Esenyurt Belediyesi tarafından Esenyurt Turgut Özal Mahallesinde tahsis edilen binasının açılışı 16 Mayıs 2015 cumartesi günü saat 17.30'da yapıldı.

Federasyon binasının açılış merasimine Milletvekili Harun KARACA, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU, TOKKON Konfederasyon Başkanı M.Salih ÜN, İstokdef ve Astokdef Federasyon Başkanları, üye dernek başkanları, çeşitli STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından tören ses sanatçısı Nevzat AK konseriyle sona erdi.

Avtokdef Federasyon Başkanı Salih YILMAZ, kişisel Facebook adresinde açılış ile teşekkür mesajı yayınladı, YILMAZ mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Esenyurt AVTOKDEF (Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu) Merkezimizin açılışına iştirak ederek bizleri onure eden Sn Millet vekillerimize,Belediye Başkanımıza,Konfederasyon ve Federasyon Başkanlarıma,Dernek Başkanlarıma Çeşitli STK Temsilcilerine ve Tokatlı Hemşehrilerime, Esenyurt Halkına canı gönülden teşekkür ediyorum. 

Merkezimizin bir haftada bu hale getirerek açılışa hazırlayan çok kıymetli AVTOKDEF Yönetimi Sn Saffet Gümüş, sn Behzat Özer, sn Ibrahim Beyazit, Sn Servet Altuntaş, sn Cemalettin Kaymakçı, Sn Talip Karakoç, sn Celalettin Rumi Eraslan, sn Mustafa Güler, sn Zülfiye Yılmaz ve emeği geçen herkese şükran ve teşekkürlerimi sunarım. Destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan Sn Vekilim Harun Karaca, Esenyurt Bld Bşk Sn Necmi Kadıoğlu, Konfederasyon Başkanım M.Salih Ün ve Federasyon Başkanlarımada ayrıca teşekkür ediyorum.
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak;bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır.
Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin."



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/Salihyılmaz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net