Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Arazi Yollarına Bakım

Başçiftlik'te arazi yollarındaki sıkıntıların giderilmesi için Başçiftlik Belediyesi tarafından yolların bozuk olan kısımları çakıllandı, yol kenarlarındaki çalı ve ağaçları budayarak yol genişletmesi yapıldı.
Başçiftlik'te arazi yollarındaki sıkıntıların giderilmesi için Başçiftlik Belediyesi tarafından yolların bozuk olan kısımları çakıllandı, yol kenarlarındaki çalı ve ağaçları budayarak yol genişletmesi yapıldı. 





Başçiftlik'te arazi yollarındaki sıkıntıların giderilmesi için Başçiftlik Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Arazi yollarının bozuk olan kısımlarında çakıllanırken bir çok arazi yolunun kenarında bulunan çalı ve ağaçların budanması yapıldı, yolların genişlemesi sağlandı. Başçiftlik Belediyesi yol kenarlarındaki arazi sahipleri ile görüşülerek arazilerinden yola bağış yapılması istendi ve yolların genişletilmesi sağlandı. Genişletilen yolların kenarları beton kazıklar dikilerek tellendi. Yol güzergahında bulunan su geçiş noktalarına boru döşenerek suların yola zarar vermesi engellendi.

Başçiftlik Mera Başı yolu, sağ geçit ve Asarcık istikametinde bulunan arazi yolu üzerindeki yol genişletme ve stabilize kaplama çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Başçiftlik Belediyesi tarafından yıl sonuna kadar tüm araziler yollarımızın genişletme ve stabilize kaplamalarını tamamlanması planlanıyor.

Ara ara Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ve Meclis Üyeleri yol çalışmalarını yerinde inceleyip takip ediyor.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net