Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İstanbuldaki Başçiftlikliler Piknikte Buluştu

İstanbuldaki Başçiftlikliler, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen 21. Geleneksel Bahar Pikniği için 24 Mayıs 2015 Pazar günü Çatalca İnceğiz piknik alanında bir araya geldi.




Merkezi Esenyurt'ta bulunan İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl organize edilen Geleneksel Bahar Pikniği bu yıl 21.si 24 Mayıs 2015 Pazar gününde Çatalca İnceğiz piknik alanında  piknik alanında yapıldı.

Geceden ve sabahın erken saatlerinden itibaren piknik alana gelen Başçiftlikliler, kahvaltıyla güne başladılar. Yapılan kahvaltıdan sonra, yapılan anonsla piknik alanın meydanında bir araya gelen Başçiftlikliler, dernek Başkanı İbrahim BEYAZİT'in hoş geldin konuşmasından sonra erkekler ve bayanlar arasında tanışma töreni yapıldı.

Pikniğe ses sanatçısı Rıza DALGA renk katarken Başçiftlikliler, ses sanatçısı Mustafa YÜCEL'in türküleriyle halaylar çekti.

11.30 ile 15.00 arasında verilen yemek arasından sonra dernek yönetimi tarafından çocuklara yönelik çeşitli yarışma ve etkinliler yapıldı. Çocukların ödüllerini yarışmalara sponsor olan dernek üyeleri ve pikniği ziyarete TOKKON olan Tokat Dernekler Konfederasyonu Başkanı M. Salih ÜN ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

21. Geleneksel Bahar Pikniği'ne Başçiftliklilerin yanı sıra Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun KARACA, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik Hatipli Kasabası Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, kısa adı TOKKON olan Tokat Dernekler Konfederasyonu Başkanı M. Salih ÜN ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bağlı dernek temsilcileri misafir oldu.

2015 Piknik ağalığını 8100 TL ile Hatipli Kasabasında İskersur İnşaat firmasının sahibi Mustafa TANRIVERDİ oldu.

21. Geleneksel Bahar Pikniği'ne katılan Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kişisel Facebook hesabında piknikle ilgili şu ifadelere yer verdi; "İstanbulda oturan Başçiftlikli Hemşerilerimizle hasret giderdik. 1 yılda yaptığımız hizmetleri ve gelecek yıllarda yapacaklarıız hakkında bilgi verdik. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diler Tüm Hemşerilerime sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz."



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/murat.tuncel.182

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net