Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Nazif KARAKOÇ Fotoğrafları Artık İnternette

Başçiftlik'e dair unutulmayan bir çok fotoğraf karesinde deklanşörün arkasında hep o vardı. 13 yaşında dayı mesleği fotoğrafçılığa merak salan Nazif KARAKOÇ, bir dönem meslek olarak yaptığı Fotoğrafçılığa artık gönüllü olarak devam ediyor. Nazif KARAKOÇ çektiği fotoğraflarıyla Facebook'tan sonra www.nazifkarakoc.com kişisel web sitesi ile sanal ortamda...
Başçiftlik'e dair unutulmayan bir çok fotoğraf karesinde deklanşörün arkasında hep o vardı. 13 yaşında dayı mesleği fotoğrafçılığa merak salan Nazif KARAKOÇ, bir dönem meslek olarak yaptığı Fotoğrafçılığa artık gönüllü olarak devam ediyor. Nazif KARAKOÇ çektiği fotoğraflarıyla Facebook'tan sonra www.nazifkarakoc.com kişisel web sitesi ile sanal ortamda...

Başçiftlik'e dair unutulmayan bir çok fotoğraf karesinde deklanşörün arkasında hep o vardı, 13 yaşında dayısı Yunus GÖKÇE'nin mesleği fotoğrafçılığa merak saldı. Bir dönem meslek olarak yaptığı Fotoğrafçılığa artık gönüllü olarak devam ediyor. Nazif KARAKOÇ, çektiği fotoğraflarıyla Facebook'tan sonra www.nazifkarakoc.com kişisel web sitesi ile sanal ortamda...

Nazif KARAKOÇ, 6 Ekim 1966 tarihinde Başçiftlik'te dünyaya geldi. İlkokulu, ortaokulu ve Liseyi Başçiftlik'te tamamladı.

13 yaşında dayısı Yunus GÖKÇE'nin mesleği fotoğrafçılığa merak saldı, halk arasında Foto Nazif olarak tanındı. Başçiftlik'e dair nostalji sayılacak bir çok fotoğraf karesine imza attı.

KARAKOÇ, askerlik görevini icra ederken de mesleğine devam etti. Foto-Film astsubayı olarak 15 yıl görev yapan Nazif KARAKOÇ, 15 yılın ardından memleketi Başçiftlik'e tekrar dönüş yaptı.

Başçiftlik Gençosman Mahallesi muhtarlığına aday oldu ve seçimi kazandı, 2 dönemdir muhtarlık görevini icra ediyor.

Başçiftlik'te Tarım ve hayvancılığın dışında fotoğraf sanatıyla da ilgilenen KARAKOÇ, geçmişte çektiği Başçiftlik fotoğraflarına günümüzde doğaya olan hayranlığını yansıttığı fotoğraf ve videolarını ekledi.

Geçmişte çektiği Başçiftlik fotoğraflarını www.basciftlik.com web sitesinde yayınlayan KARAKOÇ, günümüzde çektiği fotoğraf ve videolarını Facebook.com/karakoc6160 adresinde ve yeni açtığı www.nazifkarakoc.com kişisel web sitesinde paylaşıyor.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net