Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Niksar Başçiftlikliler Derneğinde Yönetim Değişti

Merkezi Niksar'da bulunan Niksar Başçiftlik Dostluk Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı, Kurul sonrası başkanlığa seçilen Salih  GÜLER görevi 3. dönemdir dernek başkanlığını yürüten Kandil BOLAT'tan devraldı.




Niksar Başçiftlik Dostluk Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği 8. Olağan Genel Kurulu, 24 Mayıs 2015 Pazar günü Niksar Cumhuriyet Meydanında buluna dernek lokalinde yapıldı.

8. Olağan Genel kurul, gelen üye ve misafirlere bulgur pilavı ve turşu ikramıyla başladı. Tek listenin yarıştığı kongrede yönetim listesinde mevcut yönetimden Kandil BOLAT, Yusuf BAYRAM ve Salih GÜLER yer aldı.

Dostluk ve kardeşlik içinde geçen Genel Kurul sonrasında yapılan seçimde Salih GÜLER dernek başkanlığına seçilirken yönetim kurulunda Yusuf BAYRAM, Orhan ERKOÇ, Ruhi GÜLER ve Kandil BOLAT üye olarak yer aldı.

Niksar Başçiftlik Dostluk Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği 8. Olağan Genel Kurulu ile görevi Salih GÜLER'e devreden Kandil BOLAT kişisel Facebook hesabında genel kurul ilgili şu ifadelere yer verdi; "Başçiftlik Niksar derneğinin 8.olağan kongresini yapmış bulunmaktayız.3 dönem başkanlık görevini yürüttüğüm,yanımda bu güne kadar yer alan tüm yönetim kurulu ve üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Derneğimizin kurucu başkanı ve yeni dernek Başkanımız değerli Kardeşim Sn Salih Güler 'e Başarılar diliyorum.Allah utandırmasın.. "

Derkenar | Yolu gurbete düşenleri bir araya getiren, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dayanışma ve yardımlaşmanın merkezlerinden Niksar Başçiftlik Dostluk Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin yeni yönetimine başarılar dileriz... BasciftlikBlog.com


Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynaklar Facebook.com/kandil0 www.yesilniksar.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net