Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Şampiyonluk Kutlamaları

Ligin 33. haftasında Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray, 20. şampiyonluğunu garantilerken Fenerbahçe maç sonrası yurdun dört bir yanında olduğu gibi Başçiftlik'te de şampiyonluk kutlamaları yapıldı, Galatasaray bayrağı Cumhuriyet Meydanına asıldı.
Ligin 33. haftasında Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray,  20. şampiyonluğunu garantilerken Fenerbahçe maç sonrası yurdun dört bir yanında olduğu gibi Başçiftlik'te de şampiyonluk kutlamaları  yapıldı, Galatasaray bayrağı Cumhuriyet Meydanına asıldı.



Ligin 33. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek 33. hafta itibariyle puanını 76'ya çıkaran Galatasaray, Başakşehir'e 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin 71 puanda kalmasıyla son hafta Çaykur Rize maçını oynamadan 20. şampiyonluğuna ulaştı.

Maç sonrası yurdun dört bir yanında olduğu gibi Başçiftlik'te de şampiyonluk kutlamaları yapılırken her yıl şampiyon takımın bayrağının asıldığı Başçiftlik Cumhuriyet Meydanına bu kez Galatasaray bayrağı yer aldı.

Şampiyon takım taraflarının aralarında gönüllülük esasıyla yaptırılan şampiyon takım bayrağı her yıl Başçiftlik Cumhuriyet Meydanına asılıyor, yıl boyunca burada asılı kalıyor.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net

   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net