Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Erikbelen Köyü İçme Suyu Sondaj Yapım İşi için İhale Açıldı

Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Başçiftlik İlçesi Erikbelen Köyü İçme Suyu Sondaj Yapım İşine serbest piyasadan “Doğrudan Temin Usulü” ile teklif almak için ihale açtı
Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Başçiftlik İlçesi Erikbelen Köyü İçme Suyu Sondaj Yapım İşine serbest piyasadan “Doğrudan Temin Usulü” ile teklif almak için ihale açtı





Başçiftlik Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Başçiftlik Kaymakamlığı Toplantı Salonunda 26.06.2015 Cuma günü saat 14:00'de Başçiftlik İlçesi Erikbelen Köyü İçme Suyu Sondaj Yapım İşine serbest piyasadan “Doğrudan Temin Usulü” ile teklif almak için ihale yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin Teklif Mektubu ve Teknik/İdari Şartnameler Başçiftlik  İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği, Birlik Müdürlüğünden 26/06/2015 günü saat 14.00’a kadar  100,00 TL (Yüz Türk Lirası) bedel, kaşe ve yetkili imza karşılığında temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları gerekiyor.

İhale ilanı ilgili detaylara, Başçiftlik Kaymakamlığı Hükumet Konağı İlan panosu ve Başçiftlik Kaymakamlığı www.basciftlik.gov.tr internet sitesinde ulaşılabilir.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net