Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kaymakam Fatih ARIKOĞLU Başçiftlik'e Veda Etti

Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesiyle Ankara İli Güdül ilçesi kaymakamlığına atanan Başçiftlik Kaymakamı Fatih ARIKOĞLU için düzenlenen veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Hatipli Belediye Başkanı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, siyasi parti başkanları, köy ve muhtarları ve ilçe esnafları katıldı.
Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesiyle Ankara İli Güdül ilçesi kaymakamlığına atanan Başçiftlik Kaymakamı Fatih ARIKOĞLU için düzenlenen veda yemeğine İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Hatipli Belediye Başkanı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, siyasi parti başkanları, köy ve muhtarları ve ilçe esnafları katıldı.

Mülki İdare Amirleri 28.06.2015 tarih ve 2015/398 sayılı Kararnamesiyle Ankara İli Güdül ilçesi kaymakamlığına atanan Başçiftlik Kaymakamı Fatih ARIKOĞLU için Aybastı Perşembe yaylasında veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Tokat İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet KAPUSUZ ve Ali ÖZTÜRK, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ, Başçiftlik Jandarma Komutanı Oral AYDIN, İlçe Emniyet Amiri,  Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal GÜLER, Mhp İlçe Başkanı Şevki KAYA, Başçiftlik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mahmut ŞAHİN, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim BEYAZIT, köy ve muhtarları ve ilçe esnafları katıldı.

Konuşmaların ardından ardından Kaymakam ARIKOĞLU'na Başçiftlik hatırası olarak sandık hediye edildi.

Veda yemeği sonrası kişisel Facabook adresinde veda başlığında paylaşımlarda bulunan Kaymakam Fatih ARIKOĞLU, şu ifadelere yer verdi; "İki yıldır aşkla şevkle görev yaptığım şirin ilçemiz Başçiftlik te görev sürem doldu... ve ayrılık vakti geldi. Geriye baktığımda bir hafta gibi geçen 2 yılda çok güzel anlarım oldu. Harika dostluklar edindim. Hep güzel hatıralarla hatırlayacağım Başçiftlik i hayatımın geri kalaninda sıkça anacagim. 26 Temmuz pazar günü yeni görev yerim Ankara nın Güdül ilçesine hareket edeceğim. Tüm Başçiftlik li dostlardan haklarını helal etmelerini dilerim. Allahaısmarladık. .. "

Veda yemeği sonrası Başçiftlik Jandarma Komutanı Oral AYDIN kişisel Facabook adresinde Kaymakam Fatih ARIKOĞLU için şu ifadelere yer verdi; "Sayın Kaymakamımız Fatih Arıkoğlu ile iki yıl boyunca yapmış olduğumuz mesainin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Görev süremiz içerisinde çok değerli katkılarını gördük, kendileri ile çalışmak bizlere onur vermiştir. Kaymakam Bey yeni görev yerinizde başarılar dilerim. Allah yolunuzu açık etsin."

Veda yemeği sonrası Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ ise kişisel Facabook adresinde Kaymakam Fatih ARIKOĞLU için şu ifadelere yer verdi; "Sn Kaymakamım Fatih Arıkoğlu ile 1 yıl beraber çalıştım.Kendileri sıradışı projeleri ile Başçiftlik'in kaderini değiştirmek için çabalar, gayretler sarfetti. Milli Eğitim'in önemini her fırsatta ve ortamda dile getirerek, her ihtiyacımızı karşıladı, bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemedi. Devletin vakarı, otoritesi ile samimi insan ilişkilerini aynı potada yoğurarak göstermeyi başardı.Kendilerinden Allah razı olsun, Allah yolunuzu açık etsin, gelecekte daha iyi makamlara gelmeyi nasip etsin."


Derkenar | Yöremizin gelişime sağladığı katkılardan dolayı Kaymakamımız Fatih ARIKOĞLU 'na tüm hemşehrilerimiz adına teşekkürü borç bilir, yeni görev yerinde başarılar dileriz...    BasciftlikBlog.com

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net