Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Milletvekili Gaye GÜLER Başçiftlik'te

Tokat Milletvekili Fatma Gaye GÜLER Başçiftlik'te önce yaşlı ve hasta ziyaretinde bulundu, sonra Başçiftlik Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Başçiftlikli hanımlarla birlikte orucunu açtı.
Tokat Milletvekili Fatma Gaye GÜLER Başçiftlik'te önce yaşlı ve hasta ziyaretinde bulundu, sonra Başçiftlik Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında Başçiftlikli hanımlarla birlikte orucunu açtı. 





Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte Tokat'a dönen ülkemizin en genç vekillerinden Fatma Gaye GÜLER bir dizi ziyaret için 12 Temmuz 2015 pazar günü Başçiftlik'e geldi.

Milletvekili GÜLER ve beraberindekiler Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Ak Parti ilçe başkanı Kemal GÜLER ve partililer tarafından karşılandı. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ve Ak Parti ilçe başkanı Kemal GÜLER ile birlikte Başçiftlik'teki hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret eden genç milletvekili, hane halkının sorunlarını dinledi, hastalara acil şifalar diledi.

Milletvekili GÜLER ve beraberindekiler iftar zamanı Başçiftlik Belediyesi tarafından Ali Şevki EREK parkında kurulan iftar çadırında Başçiftlikli hanımlarla orucunu açtı, hanımlarla bir süre sohbet etti.

İftarın ardından Başçiftlik'ten ayrılan Tokat Milletvekili Fatma Gaye GÜLER kişisel instagram hesabında iftar fotoğrafının paylaşırken şu ifadelere yer verdi; "Bu akşam ki iftarımız özel, zira Başçiftlik'in hanımlarıyla iftar çadırında. Burayı seviyoruz.:) #ramazan #tokat #başçiftlik"



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net