Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Kaymakam Mehmet ÖZCAN Göreve Başladı

Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesiyle Başçiftlik'e atanan Düzce'nin fındığı, arısı ve doğasıyla öne çıkan ilçesi Yığılca'nın Boğaziçi Üniversitesi mezunu kaymakamı Mehmet ÖZCAN 10 Ağustos 2015 tarihinde Başçiftlik Kaymakamı olarak göreve başladı.
Mülki İdare Amirleri 2015 Kararnamesiyle Başçiftlik'e atanan Düzce'nin fındığı, arısı ve doğasıyla öne çıkan ilçesi Yığılca'nın Boğaziçi Üniversitesi mezunu kaymakamı Mehmet ÖZCAN 10 Ağustos 2015 tarihinde Başçiftlik Kaymakamı olarak göreve başladı.




28.06.2015 tarih ve 2015/398 sayılı Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi ile Başçiftlik Kaymakamı Fatih ARIKOĞLU, Ankara'nın Güdül ilçesine Kaymakam olarak atanırken yerine Düzce'nin Yığılca ilçesi kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Kaymakam olarak görevlendirildi.

Yayınlanan kararname ile Başçiftlik Kaymakamlığına atanan Sayın Mehmet ÖZCAN 10 Ağustos 2015 tarihinden itibaren Tokat İli Başçiftlik Kaymakamı olarak göreve başladı.

Başçiftlik'in yeni Kaymakamı Mehmet ÖZCAN;
Mersin in Mut ilçesinde doğan kaymakam Mehmet ÖZCAN, orta öğrenimini Mersin’de tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 

2010 yılı başında Zonguldak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Kırıkkale’ de teftiş stajını, Silifke’ de Kaymakam Refikliği Stajını ve Zonguldak Valiliğinde İl Stajını tamamlayan ÖZCAN, Çankırı ili Yapraklı ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 

Federal Almanya Cumhuriyeti Baden-Württemberg Eyaleti, Schwäbisch Hall şehrinde 1 yıl süreyle lisan eğitimi aldı ve Alman Kamu Yönetimi üzerine incelemelerde bulundu. Yurda dönüşünde Kaymakamlık Kursu’nu tamamlayarak 22.08.2012 tarihinde Düzce'nin ilçesi Yığılca'da Kaymakam olarak göreve başladı.

Kaymakam Mehmet ÖZCAN, Ayşe Hanım ile evli olup bir çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

28 Haziran 2015 tarihli Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi ile Başçiftlik Kaymakamlığına atandı.

Derkenar | Tokat'ın şirin ilçesi Başçiftlik'imize yeni atanan Değerli Kaymakamımız Mehmet ÖZCAN'a yeni görevinde başarılar dileriz... BasciftlikBlog.com
 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net