Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Teröre Karşı Yürüdü

Başçiftlik tek nefes oldu, ülkemizde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için düzenledikleri "Şehitlere Saygı Teröre Lanet" yürüyüş düzenledi. Yürüyüş için Hatipli ve Karacaören'den yolan çıkan gruplar, Başçiftlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde başlayarak İlçe Jandarma Komutanlığına kadar devam etti, teröre lanet şehitlere rahmet okundu.

Başçiftlik tek nefes oldu, ülkemizde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için düzenledikleri "Şehitlere Saygı Teröre Lanet" yürüyüş düzenledi. Yürüyüş için Hatipli ve Karacaören'den yolan çıkan gruplar, Başçiftlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde başlayarak İlçe Jandarma Komutanlığına kadar devam etti, teröre lanet şehitlere rahmet okundu. 



Ülkemizde yaşanan terör olaylarını protesto için düzenledikleri "Şehitlere Saygı Teröre Lanet" yürüyüşü 10 Eylül 2015 perşembe günü önce Hatipli beldesi ve Karacaören mahallesinde başladı, organize olan gruplar arabalarını bayraklarla süsleyerek konvoy halinde Başçiftlik merkezdeki gruplarla buluştu.

Başçiftlik Cumhuriyet meydanında buluşan gruplar bayraklarla Başçiftlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde başlayarak yürüyüşe geçti. Terörün lanetlendiği İhsan Şen bulvarında yer alan İlçe Jandarma Komutanlığına kadar devam etti yürüyüş. Komutanı ile görüşen grup üyeleri komutana Türk bayrağı hediye eden grup sessizce dağıldı İlçe Jandarma.

Yürüyüşü sosyal medyada paylaşan grup üyelerinden Haydar ŞAHİN kişisel Facebook adresinde protesto yürüyüşü için şu ifadelere yer verdi;"Lanet Konvoyu - yürüyüşünde Uzattığım Bayrağı göz Yaşlarıyla Alan ve Ağlayarak Boynunu büken İlçe bölüğün başına Komutanım yalnız Değilsiniz Üzülmeyin ihraç ettiğimiz Şehitlere Saygı Teröre Organize !
Tekrar Uzattığım Bayrağı Alan İlçe Kaymakamı Mehmet Özcan' için Teşekkür Ediyoruz Yanımızda olduğu bir ..."



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net