Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Yusuf BEYAZIT Ak Parti'den Milletvekili Adayı

Türkiye 1 Kasım'da 26. Dönem Milletvekillerini seçmek için sandığa gidiyor, partiler seçimde yarışacağı kesin aday listelerini belirledi. AK Parti, 1 Kasım'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Tokat'ta 4. sıra milletvekilli adayı olarak Vakıflar Eski Genel Müdürü Yusuf BEYAZIT'a yer verdi.
Türkiye 1 Kasım'da 26. Dönem Milletvekillerini seçmek için sandığa gidiyor, partiler seçimde yarışacağı kesin aday listelerini belirledi. AK Parti, 1 Kasım'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Tokat'ta 4. sıra milletvekilli adayı olarak Vakıflar Eski Genel Müdürü Yusuf BEYAZIT'a yer verdi.







Türkiye 1 Kasım'da 26. Dönem Milletvekillerini seçmek için sandığa giderken partiler seçimde yarışacağı kesin aday listelerini belirledi. 5 Milletvekili çıkaracak Tokat için AK Parti, 1 Kasım'da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde 4. sıra milletvekilli adayı olarak Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT'a yer verdi.

5 Milletvekili çıkaracak Tokat için Milletvekili Adayları;

MHP
1. Abdurrahman BAŞKAN
2. Murat POLAT
3. Mustafa Afşin ÜNVERDİ
4. Ayhan ÖZÇELİK
5. Ömer Semih SARAÇOĞLU

CHP
1. Kadim DURMAZ
2. Melih YARDIMCI
3. Hüseyin TUNÇ
4. Şafak BAYINDIR
5. Tahir YILDIRIM

SAADET PARTİSİ
1. Nizamettin AYDIN
2. Recai DEMİRYÜREK
3. Sadi ARHAN
4. Mehmet ŞAHİN
5. Nihat UTAŞ

AK PARTİ
1. Coşkun ÇAKIR
2. Zeyid ASLAN
3. Celil GÖÇER
4. Yusuf BEYAZIT
5. Mustafa ARSLAN

Yusuf BEYAZIT;
AK Parti Tokat milletvekili adayı olan Yusuf BEYAZIT 25 yılı aşkın devlet memurluğu hayatının son 7 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü görevini yürütmüş, sağlık sorunları nedeniyle emeklilik kararı almıştı.

1962 yılında Tokat Başçiftlik'te dünyaya gelen Yusuf Beyazıt öğrenimini Ankara Hukuk Fakültesinde, Yüksek Lisansını TODİA da yapıp sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi"nde bürokratlık yaptıktan sonra 2003 yılı başında Vakıflar Genel Müdürlüğü görevine getirilmişti.

1 Kasım'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den Tokat'ta 4. sıra milletvekilli adayı gösterilen Vakıflar Eski Genel Müdürü hemşerimiz Yusuf BEYAZIT'ın Milletvekili Adaylığı Başçiftlik'te sevinçle karşılanırken bir çok Başçiflikli başarı dileklerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yusuf BEYAZIT'a başarı dileklerinde bulunanlardan biri de Sağlık-Sen Genel Başkanı hemşerimiz Metin MEMİŞ oldu. MEMİŞ, kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi.; "Başçiftliğimizin yetiştirdiği değerlerden biri olan ve vakıflar genel müdürlüğü yaptığı dönemde tarihimizin gün yüzüne çıkarılmasında önemli hizmetleri olan Yusuf Beyazıt ağabeyimize çıktığı yolda başarılar diliyorum.Allah yolunu ve bahtını açık etsin."

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net