Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Yusuf BEYAZIT'ın Kurban Bayramı Mesajı

Vakıflar Eski Genel Müdürü ve Ak parti Tokat Milletvekili Adayı Yusuf BEYAZIT, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik temasını ön plana çıkaran BEYAZIT, herkesin Kurban Bayramını kutladı.

Vakıflar Eski Genel Müdürü ve Ak parti Tokat Milletvekili Adayı Yusuf BEYAZIT, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik temasını ön plana çıkaran BEYAZIT, herkesin Kurban Bayramını kutladı.




Vakıflar Eski Genel Müdürü ve Ak parti Tokat Milletvekili Adayı hemşerimiz Yusuf BEYAZIT, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik temasını ön plana çıkaran BEYAZIT, herkesin Kurban Bayramını kutladı.

Yusuf BEYAZIT mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Saygıdeğer hemşehrilerim;  tarih her zaman doğruları yazar, tarihi yazanlar doğru zamanda doğru işleri yapanlarla, yanlışı yapanları her zaman halkın önüne bırakı vermiştir.

Bizler kutsal vatanımızda, bizlere emanet edilen en küçük değerden, en büyük değerlere kadar bu vatanın her karış toprağını bilen, gören yaşayan insanlar olarak, bizlere emanet edilen her görevi yapmanın gururunu yaşadık.

Bizlere tevdi edilen her görevi layıkı ile yaparken, ülkemin ve milletimin bölünmez bütünlüğü içinde çalıştık, ülkemin ve milletimin değerleri içinde yer alan ve bulunduğum çok kıymetli görev başında iken, atalarımızın bizlere emanet ettiği bir birinden değerli eserleri onarmak, ayağa kaldırmak ve muhterem milletimin emrine tekrardan kazandırmak nasip oldu.

Büyük Türk milletinden daha önce aldığımız nöbette, nasılki ülkemin insanlarının gurur duyduğu eserleri insanlığın emrine sunmuş isek, bugünde ülkemin içinde bulunduğu sıkıntıların ortadan kalkması için bizlere verilen önemli bir görevi başarmak için yola çıkmış bulunuyoruz.

Kutlu yolda ülkemin sıkıntılarını çözmek için Tokat Milletvekili adayı olarak ve ülkemin bir ferdi olarak sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, Kurban Bayramınızı kutlar, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

Cenabı Allah (CC) ülkemi, milletimi, dünyadaki mazlum insanları bu mübarek Kurban Bayramının kutsallığı içinde korusun, sağlık ve mutluluklar dilerim. Saygılarımla."



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net