Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Öğretmenler Günü Kutlaması

Ülkemizde 1981 yılından beri her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başçiftlik Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma tören ile başlayan etkinlikler Hatipli Ortaokulu'da yapılan Öğretmenler Günü programıyla sona erdi.
Ülkemizde 1981 yılından beri her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başçiftlik Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunma tören ile başlayan etkinlikler Hatipli Ortaokulu'da yapılan Öğretmenler Günü programıyla sona erdi. 

Ülkemizde 1981 yılından beri her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Başçiftlik'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başçiftlik Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına saat 9:30'da çelenk sunma tören ile başlayan etkinlikler Hatipli Ortaokulu'da düzenlenen Öğretmenler Günü programında okunan şiirler, müzik şöleni ve ödül töreni ile sona erdi.

Başçiftlik'te Öğretmenler günü kutlama programı saat 9:30 da Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı, Hatipli Ortaokulu'nda devam etti.

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Beldesi Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ ve Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ'nin katıldığı öğretmenler günü programında öğretmenlerin günü kutladı. Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, öğretmenlere gül hediye ederken, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'de öğretmenlere saat hediye etti. Başçiftlik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan pasta öğretmenler tarafından kesilirken Hatipli Belediyesi tarafından program sonunda çeşitli ikramlar verildi.

Hatipli Ortaokulu'nda düzenlenen programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, öğretmenler tarafından müzik şöleni düzenlendi. Başçiftlik'te öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenler görev yeminlerini yaptığı programda ilçe genelinde düzenlenen şiir, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net