Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik SYDV'den Hanımevi Projesi

Başçiftlik yeni bir eğitim ve kültür merkezine daha kavuştu, Başçiftlik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının hanımlara yönelik hazırladığı Hanımevi projesi kapsamında eğitim ve kültür merkezi olarak kullanılacak Hanımevi'nin açılışı Tokat Valisi Cevdet CAN'ın katılımıyla yapıldı.
Başçiftlik yeni bir eğitim ve kültür merkezine daha kavuştu, Başçiftlik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının hanımlara yönelik hazırladığı Hanımevi projesi kapsamında eğitim ve kültür merkezi olarak kullanılacak Hanımevi'nin açılışı Tokat Valisi Cevdet CAN'ın katılımıyla yapıldı.

16 kasım 2015 tarihinde Başçiftlik'e Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tokat Valiliği ve Başçiftlik Belediyesi'nin işbirliği ile "Başçiftlik Beyazı" adıyla tescillenen Başçiftlik'in beyaz patatesi için Şehit Murat Kılınç Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen tescil törenine katılmaya gelen Tokat Valisi Cevdet CAN, Başçiftlik Sinanpaşa mahallesinde Başçiftlik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfına ait Hanımevi açılışını yaptı.


Açılış törenine Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, Tokat İl Genel Meclisi Meclis Başkanı Adem DİZER ve mecli üyeleri,  Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, GOP Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali KASAP, GOP Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güngör YILMAZ ve çok sayıda misafir ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış sonrası merkezi gezen Vali CAN ve beraberindekilere çay ikramında bulunuldu.

Başçiftlik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının hanımlara yönelik hazırladığı Hanımevi projesi kapsamında eğitim ve kültür merkezi olarak kullanılacak Hanımevi; Başçiftlik'e misafir olarak gelen yada çarşıya çıkan hanımların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, çocuklarını emzirebilecekleri, sohbet edebilecekleri, ev ortamında bir yer olarak düşünüldü.  Sabit bir çalışanı olan Hanımevi'nde ileriki aşamada hanımlara yönelik eğitim ve sosyal etkinlikler yapılması planlanıyor.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net