Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOFSAD'dan Vali Cevdet CAN'a Ziyaret

Fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, başkanlığını hemşerimiz Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği başkan ve üyeleri Tokat Valisi Cevdet CAN'ı makamında ziyaret etti, çektikleri TOFSAD üyeleri Vali Cevdet CAN’a Tokat fotoğrafları hediye ettiler.
Fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, başkanlığını hemşerimiz Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği başkan ve üyeleri Tokat Valisi Cevdet CAN'ı makamında ziyaret etti, çektikleri TOFSAD üyeleri Vali Cevdet CAN’a Tokat fotoğrafları hediye ettiler.

Tokat'ımızın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör Fotoğrafçılarımızın kurduğu, başkanlığını hemşerimiz Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği başkan ve üyeleri Tokat Valisi Cevdet CAN'ı makamında ziyaret etti, çektikleri TOFSAD üyeleri Vali Cevdet CAN’a Tokat fotoğrafları hediye ettiler.

26 Kasım 2015 tarihinde Tokat Valiliğinde gerçekleşen ziyarete Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) Mustafa KILINÇ başkanlığında kurucu dernek üyeleri ‪Kenan KAYHANSüleyman ÜZÜMCÜSefa GENÇAlper YÜCE, Ali Yavuz ÇAKMAKÇI‬, ‎Dursun Ekrem ER, Fatih KILIÇ‬ ve ‪Merter UÇGUNOĞLU‬ katıldı.

Derneğin faaliyetleri hakkında Vali CAN’a bilgiler veren TOFSAD Başkanı Mustafa KILINÇ; Tokat’ta bir ihtiyaç olarak gördükleri ve fotoğraf sevenlerin bir araya gelmesini amaçladıkları TOFSAD’ı yeni kurduklarını söyledi. Tokat’ta çok başarılı bireysel fotoğraf çekenleri bir araya getirmeyi arzuladıklarını ifade eden Başkan KILINÇ; “İnşallah derneğimiz Tokat için faydalı olacak, kentin tanıtımına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

TOFSAD Başkanı Mustafa KILINÇ ayrıca üyelerinin çektiği binlerce fotoğraf arşivini kentin tanıtımı açısından gerek duyulduğunda açmaya hazır olduklarını dile getirdi. Bu kapsamda sosyal projelerinin de olacağını ifade eden KILINÇ, verilecek desteklerle daha güzel çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Fotoğraf tutkunlarını kabul eden Vali CAN ise foto safariyi önemsediğini belirterek; “Foto safari turizmin önemli bir ayağıdır” dedi. Tokat’a gelecek olan fotoğraf tutkunların çekecekleri fotoğrafların soysal medya ve basın yayın organlarında yayınlanmasının tanıtıma önemli katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Vali CAN; “Projelere açığız, sizlerden gelecek olan çalışmaları bekliyoruz. Elinizdeki fotoğrafları fuarlarda sergilemek isteriz. Foto safari noktasında sizlerden destek bekliyorum. Bu turizmin önemli bir ayağıdır” dedi.

Nihai hedeflerinin Tokat’ın itibarını artırmak olduğunu ifade eden Vali CAN; “Tokat’ın itibarı artarsa, ülkemizin itibarı artar. İtibar demek değer demektir. Değeri artırmak önemli. O nedenle düşüncelerinizi bizlerle paylaşın. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali CAN ayrıca, Tokat’ın kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtımı amacıyla kurulan derneğe ellerinden gelen yardımı yapabileceklerinin sözünü verdi. Ziyaretin sonunda TOFSAD üyeleri Vali Cevdet CAN’a Tokat fotoğrafları hediye ettiler.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net