Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik İlçe Özel İdare Müdürlüğü Binası Açıldı

Başçiftlik Cumhuriyet mahallesinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifi binası Tokat İl Özel İdaresi tarafından satın alınarak Başçiftlik Özel İdare Müdürlüğüne tahsis edildi. Satın alma sonrası yenilenen bina ve araç parkı açılışı Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE'nin katılımıyla yapıldı.
Başçiftlik Cumhuriyet mahallesinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifi binası Tokat İl Özel İdaresi tarafından satın alınarak Başçiftlik Özel İdare Müdürlüğüne tahsis edildi. Satın alma sonrası yenilenen bina ve araç parkı açılışı Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri  Recep GÖKÇE'nin katılımıyla yapıldı.

Başçiftlik Cumhuriyet mahallesinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifi binası Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürlüğünden Tokat İl Özel İdaresi tarafından 45.000,00TL bedel ile satın alınan bina, Başçiftlik Özel İdare Müdürlüğüne tahsis edildi. Satın alma sonrası yenilenen bina ile araç ve makina parkının açılışı 7 Aralık 2015 Pazartesi Günü Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE'nin katılımıyla yapıldı.


Açılış törenine Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, Tokat İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ali ERARSLAN ve mecli üyeleri, Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Başçiftlik Özel İdaresi Müdürü Selvet ŞEN, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Köy Muhtarları katıldı. Açılış sonrası heyet yenilenen Başçiftlik Özel İdare Müdürlüğü binası ile araç ve makina parkını gezdi.

Yenilenen Başçiftlik Özel İdare Müdürlüğü binasında 5 kişilik yatakhane, büro, oturma odası, mutfak ve 150m2 depodan oluşurken araç makine parkında ise 1 greyder, 1 eskkavatör, 1 kepçe ve 1 hizmet aracı bulunmaktadır.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net