Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Öğrencilere 1 Gün Kar Tatili

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Başçiftlik ve Tokat'ın diğer ilçeleri, 2015 son günlerinde sabaha, kışın en güzel örtüsü kar ile uyandı, ara ara fırtınaya dönüşen kar yağışı hayatı ve ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan öğrencilerin etkilenmemesi için Tokat'ın diğer ilçelerinde olduğu gibi Başçiftlik'te de eğitime 1 gün ara verildi.
Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Başçiftlik ve Tokat'ın diğer ilçeleri, 2015 son günlerinde sabaha, kışın en güzel örtüsü kar ile uyandı, ara ara fırtınaya dönüşen kar yağışı hayatı ve ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan öğrencilerin etkilenmemesi için Tokat'ın diğer ilçelerinde olduğu gibi Başçiftlik'te de eğitime 1 gün ara verildi.

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Başçiftlik ve Tokat'ın diğer ilçelerinde kış ayı sert yüzünü gösterdi. 2015 yılının son günlerinde gece yarısı yağmaya başlayan kar, ara ara fırtına ve tipi dönüşünce hayatı ve ulaşımı olumsuz etkilemeye başladı. Yaşanan olumsuzluklardan öğrencilerin etkilenmemesi için Başçiftlik'te okullar 31 Aralık 2015 Perşembe günü de tatil edildi.

Tatili Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ, BasciftlikBlog.com ile görüşmesinde paylaştı. BİLGİLİ görüşmede şu ifadelere yer verdi; "Başçiftlik'te okullar yarın (31 Aralık Perşembe günü) yoğun kar ve soğuk hava nedeniyle 1 günlük süreyle tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerimize, velilerimize, servis şoförlerimize ve öğretmenlerimize duyurulur."



 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net