Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

İstanbul'da Geleceğin Başçiftlik'i Toplantıları

İstanbul'daki Başçiftlikliler, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Başçiftlik Belediyesi tarafından organize edilen Başçiftlik'in sorunları ve çözüm önerileri paylaşıldığı " Başçiftlik'in Geleceği, Geleceğin Başçiftlik'i " temalı ortak toplantılarında bir araya geldi, Avcılar Öğretmen evinde başlayan toplantılar, Silivri Öğretmen evinde sona erdi.

İstanbul'daki Başçiftlikliler, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Başçiftlik Belediyesi tarafından organize edilen Başçiftlik'in sorunları ve çözüm önerileri paylaşıldığı " Başçiftlik'in Geleceği, Geleceğin Başçiftlik'i " temalı ortak toplantılarında bir araya geldi, 28 Kasım 2015 Pazar günü sabah Avcılar Öğretmen evinde başlayan toplantılar, Silivri Öğretmen evinde sona erdi.

 " Başçiftlik'in Geleceği, Geleceğin Başçiftlik'i " temalı ortak toplantıları; 29 Kasım Pazar Saat 10.00 da Avcılar Öğretmen Evinde, Saat 12.00 de İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Halkalı dernek lokaline, saat 13.30 de Tokat Başçiftlik Erikbelen Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği lokalinde, saat 14.30 da Altınşehir Avşarlar gününde, saat 15.30 da Tokat Başçiftlik Karacaörenliler Sosyal Kültür Yard. ve Day. Derneği lokalinde, saat 17.00 de İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Esenyurt dernek lokalimizde, saat 20.00 de Silivri Öğretmen Evinde, 21.00 Silivri Hüseyin EROL evinde yapıldı.

Amacı " Başçiftlik'in Geleceği, Geleceğin Başçiftlik'i " için çalışmak, fikir ve proje üretmek toplantının gündeminde Başçiftlik için yapılanların ve yapılacaklar, Başçiftlik beyazı tohum üretimiyle ilgili aşamalar, 2. Başçiftlik Kar Şenlikleri, Başçiftlik Kayak Merkezi, Başçiftlik derneklerinin Başçiftlik için yaptığı çalışmalar yer aldı. Yapılan toplantılarda Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, katımcılara belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken Başçiftliklilerden desteklerini beklediklerini söylediler.

Toplantılara, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ve meclis üyeleri, kısa adı Avtokdef olan Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih YILMAZ ve İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim BEYAZIT ve dernek yöneticileri ile toplantıların yapıldığı derneklerin yönetimleri ile Başçiftlikliler katıldı.



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/murat.tuncel.182

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net