Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Samsun Başçiftlikliler Derneği'nde Yönetim Değişmedi

Merkezi Samsun Atakum'da bulunan Başçiftlikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 20 Aralık 2015 tarihinde yeter sayıya ulaşamadığı için 27 Aralık 2015'de yapılan 4. Olağan Genel Kurulu'nda seçime tek aday ve yönetim listesi halinde katılan mevcut başkan İbrahim GÖKÇE ve yönetim kurulu yapılan seçimde tekrar yönetime seçildi.

4 Mart 2010 tarihinde Kamil ÇAKIRTAŞ kurucu başkanlığında, Samsun Atakum'da kurulan Başçiftlikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 4. Genel Olağan Kurulu, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in de katılımıyla 20 Aralık 2015 Pazar günü saat 13:00 de dernek binasında gerçekleştirildi. 4. Genel Olağan Kurulu'nda yeterli salt çoğunluğa ulaşılamaması nedeniyle 27 Aralık 2015 Pazar günü saat 13:00'e ertelendi.

27 Aralık 2015 Pazar günü saat 13:00'e derneğin Samsun Atakum'da bulunan merkezinde yapılan 4. Genel Olağan Kurulu'nda yeterli sayıya ulaşıldı. 15 Aralık 2013 tarihinde yapılan 3. Genel Olağan Kurulu'nda Başkanlığı Metin KILIÇ'tan devir alan İbrahim GÖKÇE, tek aday ve tek yönetim listesi halinde seçime gidildi. Yapılan seçimde mevcut başkan İbrahim GÖKÇE ve yönetim kurulu tekrar yönetime seçildi.

Başkan İbrahim GÖKÇE'nin mevcut yönetim kurulunda Hacı DEMİRCİİsmet BAYRAMAhmet BEYAZIT ve Doğanay KAPUSUZ yer alıyordu.


Derkenar | Yolu gurbete düşenleri bir araya getiren, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dayanışma ve yardımlaşmanın merkezlerinden Başçiftlikliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimine başarılar dileriz... BasciftlikBlog.com



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/canaymak60

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net