Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Samsun'daki Başçiftlikliler Pilav Gününde Buluştu

Samsun'daki Başçiftlikliler, Tokat Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen pilav gününde bir araya geldi, müzik şöleni ile başlayan pilav günü, Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in konuşmalarıyla devam etti, ikramlarla sona erdi.

Samsun'daki Başçiftlikliler, Tokat Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 28 Kasım 2015 Cumartesi günü organize edilen pilav gününde bir araya geldi, yöresel müzik şöleni ile başlayan pilav günü, Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'in konuşmalarıyla devam ederken ellik oyunu ve ikramlarla sona erdi.

Başkanlığını İbrahim GÖKÇE'nin yürüttüğü Tokat Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yılın belirli zamanlarında geleneksel olarak üyeleriyle pilav günü vasıtasıyla bir araya geliyor. 28 Kasım 2015 Cumartesi günü  Atakum Belediye Salonu'da düzenlenen pilav gününe dernek üyelerinin yanı sıra Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'de katıldı.

Saat 13.00'de başlayan pilav gününde sahneye önce hemşerilerimiz Bekir DEMİRCİ ve Kamber ÇOBAN çıktı, katımcılara yöresel müziklerden bir derleme sundu. Müzik şöleni sonrası Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL birer konuşma yaptı. Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Tokat Başçiftlik ismini duyuyorduk ama 30 Mart seçimleri öncesi ziyaret etmiştik derneğinizi, gerek dernek başkanınız gerekse içinizden biri olan Ahmet (MEMİŞ) abimiz gerçekten bizi sıcak bir karşılama ile ağırladılar. O günden beri içimizde sıcak bir sevgi oluştu... Ben şahsen Tokatlı hemşerilerimizden memnunum, Allah sayınızı artırsın... İnşallah, ileride yapacağınız her türlü faaliyette her türlü organizasyonda Atakum Belediyesi olarak yanınızdayız, arkanızdayız..." dedi.

Saat 13.00'de başlayan pilav günü saat 16.00'da sona ererken katılımcılara, pirinç pilav, kavurma, tatlı ikram edildi.



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/TokatBaşderTokat

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net