Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

TOFSAD'ın Basın Tanıtımı Yapıldı

Fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, kurucu başkanlığını hemşerimiz Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği başkan ve üyeleri, Tokat'ta faaliyet gösteren ulusal ve yerel medya temsilcileriyle yemekte buluştu, TOFSAD'ı anlattı.
Fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör fotoğrafçıların kurduğu, kurucu başkanlığını Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği başkan ve üyeleri, Tokat'ta faaliyet gösteren ulusal ve yerel medya temsilcileriyle yemekte buluştu, TOFSAD'ı anlattı.

Tokat'ımızın güzelliklerini görüp, objektifleriyle kadraja sığdırıp, Tokatlılara göstermeyi başaran ve fotoğraflarıyla insanı Tokat'a aşık eden amatör Fotoğrafçılarımızın kurduğu, kurucu başkanlığını hemşerimiz Mustafa KILINÇ'ın yürüttüğü, kısa adı TOFSAD olan Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği başkan ve üyeleri 15 Aralık 2015 Salı günü akşamı Tokat'ta faaliyet gösteren ulusal ve yerel medya temsilcileriyle yemekte buluştu, TOFSAD'ı ve amaçladıkları faaliyetleri anlattı.

Çavuşoğlu Tower Otel'de gerçekleştirilen yemekli buluşmada Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği ve üyeleri adına bir konuşma yapan kurucu başkan Mustafa KILINÇ, Tokat'ta faaliyet gösteren ulusal ve yerel medya temsilcilerine derneğin amacı, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Tokat’ta çok başarılı bireysel fotoğraf çekenleri bir araya getirmeyi hedefleyen dernek 20 Ekim 2015 tarihinde resmi olarak faaliyetlerine başladı.

Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği

Kurucu Başkan; Mustafa KILINÇ

Yönetim Kurulu Kurucu üyeleri;
1. Süleyman ÜZÜMCÜ
2. Kenan KAYHAN
3. Can ŞAHİN
4. Ali Yavuz ÇAKMAKÇI
5. Alper YÜCE
6. Sefa GENÇ


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net