Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Başçiftlikliler Derneği'nden Geçmişlerimize Mevlit

Tokat'taki Başçiftlikliler, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından organize edilen ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'inde katıldığı pilav gününde bir araya geldi, pilav öncesi geçmişlerimizin ruhuna Mevlid okutuldu.

Tokat'taki Başçiftlikliler, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından 13 Kasım 2015 Pazar günü Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'inde katıldığı organize edilen pilav gününde bir araya geldi, pilav öncesi geçmişlerimizin ruhuna Mevlid okutuldu.

Bir dönem Başçiftlik Gençosman mahallesi camiinde imamlık yapan Mürşid YILMAZ hocanın da okuduğu mevlitte Dernek Başkanı Abdullah BOLAT ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL tarafından birer konuşma yaptı.

Başkanlığını Abdullah BOLAT'ın yürüttüğü Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yılın belirli zamanlarında geleneksel olarak üyeleriyle pilav günü vasıtasıyla bir araya geliyor. Tokat'taki Başçiftliklilerin yoğun ilgi gösterdiği pilav gününe derneğin Çekenli İş Merkezindeki lokalinde yapılan pilav günü katılımcılara bulgur pilavı, ayran ve turşu oluşan bir menü sunuldu.

13 Kasım 2015 Pazar günü akşamı Başkan Murat TUNÇEL'in katıldığı pide ikramlı dernek gençlik kollarınca aralık aylık buluşması yapıldı. Gençlik Kolları adına dernek yönetim kurulu üyesi Salih ÇELİK tarafından Belediye Başkanı Sayın Murat TUNÇEL'e teşekkür plaketi takdim etti.



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak Facebook.com/Tokatdernekgenclik

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net