Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Tokat Spor'a Yeni Yönetim

Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nda mücadele eden Tokat Spor Kulubü'nün 9 Aralık 2015'de yapılan olağanüstü genel kurulu'nda tek listeyle girilen seçimde Kulüp başkanlığına genç iş adamı İzzet SANSAR, Onur kuruluna Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, yönetim kurulu üyeliğine Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep GÖKÇE seçildi.
Tokat'ın Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nda mücadele eden Tokat Spor Kulubü'nün  9 Aralık 2015'de yapılan olağanüstü genel kurulu'nda tek listeyle girilen seçimde Kulüp başkanlığına genç iş adamı İzzet SANSAR, Onur kuruluna Tokat Milletvekili hemşerimiz Yusuf BEYAZIT, yönetim kurulu üyeliğine Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep GÖKÇE seçildi. 

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle Tokat Spor’un olağanüstü genel kurulu 09 Aralık Çarşamba günü akşamı saat 17.30’da Uzunburun Tesislerinde yapıldı. İkinci toplantıda yeter sayıya ulaşınca Tokat Spor’un yeni yönetimi bu toplantıda belirlendi.

Divan Başkanlığı’nı Nurettin Kural, Katip Üyelikleri Orhan Akdağlı ile Muhsin Şenocak’ın yaptığı genel kurulda, Tokat Spor’un yeni Yönetim Kurulu için verilen listede şu isimler yer aldı.

YÖNETİM KURULU ASIL
1) İzzet Sansar
2) Ahmet Arat
3) Feral Işıl Karabekiroğlu
4) Sadi İşeri
5) Recep Gökçe
6) Ümit Baki İşeri
7) Veysel Sansar
8) Salih Dinçel
9) İbrahim Akın Melek
10) Ali İhsan Gürel
11) Ömürden Çalışıcı
12) Serdar Saçtı
13) İsmail Savaş
14) Mehmet Salih Ün
15) Murat Akıncı
16) Ünal Ertürk
17) Ali Eraslan

YEDEKLER
1) Haşim İskender
2) Burak Ocaklı
3) Kerim Cantemur
4) Turan Kapan
5) İbrahim Bülbül
6) Cafer Bingöl

ASIL DENETLEME KURULU 
1) Ednan Dicleli
2) Nurettin Kural
3) Muhsin Şenocak

YEDEK DENETLEME KURULU 
1) Veysel Demir
2) Turan Ulaşlı
3) Sayim Demir

Genel Kurulda gündem maddelerinin icra edilmesinin ardından seçime geçildi. Divana sunulan tek listenın oylaması yapıldı. Kulüp başkanlığa genç iş adamı İzzet GENÇ, Onur kuruluna Tokat Milletvekili hemşerimiz Yusuf BEYAZIT, yönetim kurulu üyeliğine Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep GÖKÇE ile merkezi İstanbul'da bulunan kısa adı TOKKON olan Tokat Dernekler Konfedarasyonu Başkanı Mehmet Salih ÜN seçilenler arasında yer aldı.

Kulüp başkanlığa genç iş adamı İzzet GENÇ, yaptığı kısa bir teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle değerli divan kurulu üyelerimize eski yönetimdeki arkadaşlarımıza ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca karşınıza böyle bir vaziyette çıktığım için çok özür dilerim. Bugün babamın geçirmiş olduğu kaza nedeniyle sabah 4'ten beri onunla ilgilendim. Ondan dolayı baya zaman geçti, hazırlıklı çıkamadım. İnşallah önümüzdeki günlerde telefi edeceğim.

Öncelikle bundan önceki yönetimlerimize yapmış oldukları desteklerden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Minnet duyuyoruz. Biz de yeni yönetimimizle birlikte bundan sonraki süreçte Tokatspor'a neler katabiliriz, Tokat'ımızı ve Tokatspor'u daha iyi nerelere  getirebiliriz, bunun derdi içerisinde olacağız.

Liste çalışmalarımıza başlamadan önce bu hafta içerisinde emin olun ki ekip arkadaşlarımızla 3 - 4 gündür geceli gündüzlü çalıştık. Ve neler yapılması gerekiyor, yönetim oluşmadan önce de biz bunları yönetim oluşmadan önce kendi içimizde bir değerlendirme yaptık. İnşallah yönetim de oluştuktan sonra neler yapılacaksa, borçtur, sabit gelirlerdir, harcamalar ve kısıtlamalar, neler gerekiyorsa bunlar yapılacaktır, müsterih olunuz.

Basınımız, taraftarımız, halkımızla birlikte, siyasi ve mülki amirlerimizle ile birlikte yönetim olarak Tokatspor'u en kısa sürede gerektiği ve hak ettiği yere getirmeye ümit ediyoruz, arzuluyoruz ve bunun için de elimizden geleni yapacağız. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” 


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net