Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'te Karne Heyecanı

Tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de 2015-16 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönemi sona ermesiyle öğrenciler bir yandan karne heyecanı bir yandan tatil sevinci yaşadı. vardı. Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik İlkokulu ve Ortaokul'undaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu, öğrencilere karne dağıttı, öğrenci ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de 2015-16 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönemi sona ermesiyle öğrenciler bir yandan karne heyecanı bir yandan tatil sevinci yaşadı. vardı. Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik İlkokulu ve Ortaokul'undaki öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu, öğrencilere karne dağıttı, öğrenci ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı; okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5. sınıflarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretime uyum programı, 7-11 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılmıştı.

14 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayan 2015-2016 eğitim ve öğretim yılını birinci dönemi,  bugün yani 22 Ocak 2016 Cuma günü sona erdi. Yarı yıl tatili, 23 Ocak-7 Şubat 2016'tarifleri arasında olacak. İkinci yarıyıl dönemi ise, 8 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak ve 2016 Eğitim öğretim yılı 10 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek ve yaz tatili başlayacak.

1. yarıyılın sona ermesiyle tüm yurtta olduğu gibi Başçiftlik'te de öğrenciler bir yandan karne heyecanı bir yandan tatil sevinci yaşadı. Başçiftlik İlkokulu ve Ortaokul'undaki öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Başçiftlik Milli Eğitim Müdürü Yusuf BİLGİLİ, Başçiftlik Müftüsü Abdullah RENÇBER, öğretmen ve öğrenci velileri ile birlikte öğrencilerle bir süre sohbet etti,

Karne dağıtımı sonrası katılarak öğrenci ve velilerle hatıra fotoğrafı çekildi. Karnelerini  alan öğrencilerin karne heyecanı sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla devam etti.

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net