Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Kayak Merkezi'ne Yoğun İlgi

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi'nin Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılacak Başçiftlik Orta yayla bölgesinde bulunan Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi ’ne gelen çok sayıda kayak tutkunu sevdikleriyle birlikte kaymanın keyfini yaşadı.
Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi'nin Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılacak Başçiftlik Orta yayla bölgesinde bulunan Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi ’ne gelen çok sayıda kayak tutkunu sevdikleriyle birlikte kaymanın keyfini yaşadı. 

Başçiftlik Belediyesi, "Hayallerin Gerçekleştiğini Gördün mü? Haydi, Tokat'ın Beyazı Başçiftlik'e" sloganıyla ilkini 7-8 Şubat 2015'te düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sini bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği, Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte organize ediyor. Başçiftlik bölgesinde yer alan (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışının da yapılacağı şenlikler, 30 Ocak 2016'te yapılacak.

Karın yağmasıyla birlikte Tokat'ın beyazı Başçiftlik’te kayakseverlerin de yüzü güldü. Açılışına günler kalan Başçiftlik Kayak Merkezi özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyaretçiler hem kayak yapıyor, hem de Başçiftlik İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından işletilen hizmet binasında çaylarını yudumluyor.


Hafta sonu tatili fırsat bilerek Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi’ne gelen çok sayıda kayak tutkunu sevdikleriyle birlikte kaymanın keyfini yaşadı. Başçiftlik Kayak Merkezi'nde bazı vatandaşlar kayak yaparken, bazıları da çocuklarıyla birlikte kar kızağıyla kayarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Öte yandan Başçiftlik Kayak Merkezi’ne sabah erken saatlerde gelen kayak tutkunları, bir taraftan pistlerde kayarken, bir taraftan da çocuklarıyla birlikte kar kızağıyla düşe kalka kaydı. Bazı vatandaşlar ise selfie yapmayı ihmal etmedi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net