Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Tokat'ın Yerel Gazete Manşetlerinde

Başçiftlik Belediyesi, ilkini 7-8 Şubat 2015'te düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sini Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği, Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte 30 Ocak 2016 düzenleyecek. Başçiftlik Karacaören yaylasında bulunan Kayak Merkezi'nin açılışının da yapılacağı şenlikler için Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL Tokat'ta bulunan yerel basın kuruluşlarını ziyaret edip şenliklerine davet etti.

Başçiftlik Belediyesi, "Hayallerin Gerçekleştiğini Gördün mü? Haydi, Tokat'ın Beyazı Başçiftlik'e" sloganıyla ilkini 7-8 Şubat 2015'te düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sini bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği, Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte organize ediyor. Başçiftlik Karacaören yaylasında bulunan Kayak Merkezi'nin açılışının da yapılacağı şenlikler, 30 Ocak 2016'te yapılacak. Hazırlık son sürat eden şenlikler için 13 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ ve Tokat İl Genel Meclis Üyesi Ali ÖZTÜRK'ten oluşan heyet Tokat'ta bulunan yerel basın kuruluşlarını ziyaret edip Başçiftlik 2. Kar Şenlikleri ve Başçiftlik Kayak Merkezi açılışına davet etti.

Başçiftlik 2. Kar Şenlikleri ve Başçiftlik Kayak Merkezi açılışına davet Tokat'ta bulunan yerel gazetelerin manşetlerinde yer aldı. 14 Ocak 2016 tarihli Tokat yerel gazetelerinden Gazete Tokat; "Başçiftlik karı fırsata çevirecek", Hürsöz; "Kaymakam Mehmet ÖZCAN gazetemizi ziyaret etti", Tokat Gazetesi; "Başçiftlik'te Kar Şenliklerine davet" ve Tokat Haber; "Başçiftlik'ten Kar Şenliklerine davet" manşetleriyle ziyaretleri 1. sayfalarına taşıdı.

Tokat Gazetesi'nde "Başçiftlik'te Kar Şenliklerine davet" başlığıyla yayınlanan haberin detayında Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN paylaştığı anekdota şu ifadelere yer verdi; "ilçeye atandığı öğrendikten sonra görevdeki Kaymakamı arayıp, ilçe hakkında bilgi istediğini, onun da “sayın Kaymakamın şöyle düşünün, dışarıya çıkıyorsunuz aracınıza biniyorsunuz. Her yer kar, yola koyuluyorsunuz. Beyaz bir örtünün hemen sonrasında toprağı görüyorsunuz. Bir müddet sonra ağaçları ve yeşilliği görüyorsunuz. Ve tüm bunları 30 dakikalık zaman dilimi içinde yaşıyorsunuz.” 

Ayrıca, Başçiftlik 2. Kar Şenlikleri ilgili Bilbordlar Tokatı süslemeye başladı.




Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


Kaynaklar Facebook.com/bciftlik60620 www.tokatgazetesi.com.tr 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net