Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Facebook'taki Kaçak Av Fotoğrafına Ceza Hürsöz'de

Tokat'ın gündeminde en önemli haberlerin yer aldığı günlük olarak hazırlanan Tokat yerel gazetelerinden Hürsöz; 29 Ocak 2016 tarihli 1. sayfasında BaşciftlikBlog.com'da yayınlanan "Facebook'taki Kaçak Av Fotoğrafına Ceza" haberimizi "Facebook'taki Kaçak Av Fotoğrafına 500'er TL Ceza" başlığıyla okuyucusuna duyururken haberin detayına ise iç sayfalarında devam etti.

Başçiftlik'te avda vurdukları tavşanın fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden paylaştığı iddiasıyla Karacaören'den R. E. ve G. Y.’ye, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 11’inci Bölge Müdürlüğü Tokat Şube Müdürlüğünce Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefetten 500'er TL idari para cezası tebligatı geldi.


BaşciftlikBlog.com'da "Facebook'taki Kaçak Av Fotoğrafına Ceza" başlığıyla paylaştığı haber, yayınlandığı andan itibaren ulusal ve yerel medyada paylaşılmaya başladı.

Tokat'ın gündeminde en önemli haberlerin yer aldığı günlük olarak hazırlanan Tokat yerel gazetelerinden Hürsöz; 29 Ocak 2016 tarihli 1. sayfasında BaşciftlikBlog.com'da yayınlanan "Facebook'taki Kaçak Av Fotoğrafına Ceza" haberimizi "Facebook'taki Kaçak Av Fotoğrafına 500'er TL Ceza" başlığıyla okuyucusuna duyurdu.



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


Foto BasciftlikBlog.com  Kaynak www.hursozgazetesi.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net