Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Karakol Komutanından Duyarlı Davranış

Başçiftlik Alan köyünde 1 Ocak 2016 tarihinde meydana gelen yangında bir evin çatısı kül oldu. Düzenli bir geliri olmayan, maddi durumu zayıf, 6 çocuklu ailenin durumunu sosyal medya üzerinden paylaşan Başçiftlik Jandarma Karakol Komutanı Oral AYDIN; "çorbada benimde tuzum olsun diyecek kişiler varsa bana özelden ulaşabilir" sözleriyle konuya duyarlılığını dile getirdi, takipçileri duyarlılığına takipsiz kalmadı.
Başçiftlik Alan köyünde 1 Ocak 2016 tarihinde meydana gelen yangında bir evin çatısı kül oldu. Düzenli bir geliri olmayan, maddi durumu zayıf, 6 çocuklu ailenin durumunu sosyal medya üzerinden paylaşan Başçiftlik Jandarma Karakol Komutanı Oral AYDIN; "çorbada benimde tuzum olsun diyecek kişiler varsa bana özelden ulaşabilir" sözleriyle konuya duyarlılığını dile getirdi, takipçileri duyarlılığına takipsiz kalmadı.

Başçiftlik Alan köyünde 1 Ocak 2016 tarihinde 21.30 civarında Dursun SIRTIKARA isimli vatandaşın evinin çatısında meydana gelen yangında, hasar gören evin çatısı tamamen kül oldu. Ev sahibi Dursun SIRTIKARA'nın düzenli bir geliri bulunmayan, maddi durumu zayıf ailenin evinin çatısının yapımını Başçiftlik Belediyesi üstlendi.

7 ile 16 yaş arasında değişen 4 kız 2 erkek çocuklu 6 çocuklu ailenin durumunu sosyal medyada paylaşan Başçiftlik Jandarma KarakolOral AYDIN; "çorbada benimde tuzum olsun diyecek kişiler varsa bana özelden ulaşabilir"  sözleriyle duygularını dile getirdi, takipçileri Oral AYDIN'a duyarlılığına teşekkür edip destek için ne yapabileceklerini sordu.
Komutanı

Kişişel Facebook adresinde ailenin durumunu paylaşan Başçiftlik Jandarma Karakolu Komutanı Oral AYDIN, duyarlılığını şu ifadelerle dile getirdi; "Sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım; Sosyal medyanın bu işe yarayacağını da düşünerek bişey paylaşmak istedim. Sorumluluk sahamızda bir köyde evin çatısı yandı ve evde hasar gördü. Ev sahibi şahıs 6 çocuklu düzenli bir geliri olmayan maddi durumu zayıf biri. Evinin ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla (ev eşyaları, gıda, giyim vb.) yardım toplamak ve bu kış günü az da olsa vatandaşa yardım etmek amacımız. (bu devirde gerçek ihtiyaç sahibi olduğuna inanamadığımızdan yardım yapamayan birçok kişi var)

Bu düşünce ile çorbada benimde tuzum olsun diyecek kişiler varsa bana özelden ulaşabilir. Şimdiden herkese teşekkürler. Selam ve dua ile esen kalın..."

Kişişel Facebook adresinde ailenin durumunu paylaşmasıyla bir çok takipçisi Oral AYDIN'a teşekkür ederek aile için neler yapabileceklerini sordu. Takipçilerden İlker GÖKLÜ; "Komutanım hesap numarası gönderirseniz benimde bir katkım olsun. Bu ailemize Jandarma olarak böyle bir yardımlaşma başlattığınız için teşekkür ederim.", Fikret FENERCİ; "Oral kardeşim, öncelikle böyle güzel bir işe vesile olduğun için seni tebrik ederim. Bizlere ihtiyaç sahibinin adını adresini ve hesap numarasını bildirirsen bizlerde bu çorbaya bir nebze de olsa destek olmak isteriz."cümleleriyle Oral AYDIN'ın paylaşıma yorum yaptı.

Başçiftlik Jandarma Karakol Komutanı Oral AYDIN'nın duyarlı davranışına destek olmak isteyenler kendisine ait Facebook.com/orallaydin kişisel Facebook adresinin mesaj bölümünden ulaşabilirler.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net