Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Milletvekili Yusuf BEYAZIT Niksar'da

Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, yıl başı tatilinde seçmenleriyle buluşmak için 2015 yılının son günü Tokat'a geldi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU ile buluşan BEYAZIT, önce taziye için ev ziyaretlerinde bulundu, sonra Tokat'ın ekabirleri ile yemekte buluştu. 2016 yılının ilk günü Niksar'da STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Yusuf BEYAZIT, Keşfi cami tadilat sonrası açılışına katıldı, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.
Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, yıl başı tatilinde seçmenleriyle buluşmak için 2015 yılının son günü Tokat'a geldi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU ile buluşan BEYAZIT, önce taziye için ev ziyaretlerinde bulundu, sonra Tokat'ın ekabirleri ile yemekte buluştu. 2016 yılının ilk günü Niksar'da STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Yusuf BEYAZIT, Keşfi cami tadilat sonrası açılışına katıldı, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.
Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, yıl başı tatilinde seçmenleriyle buluşmak için 2015 yılının son günü 31 Aralık 2015 tarihinde Tokat'a geldi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU'nu makamında ziyaret eden Yusuf BEYAZIT, basın mensuplarına Tokat ve Türkiye gündemine ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, beraberindeki heyetle birlikte Tokat'ta hakkın rahmetine kavuşan merhum ve merhumelerin ailelerine taziyelerde bulundu. 31 Aralık 2015 akşamı Tokat Valisi Cevdet CAN, Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU, parti temsilcileri, Tokat'taki bürokratlar ve iş adamlarıyla akşam yemeğinde buluştu, Tokat ve güncel konularda sohbet etti.

2016 yılının ilk günü Niksar'da STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Yusuf BEYAZIT, restorasyonu tamamlanan Keşfi cami tadilat sonrası açılışına katıldı. Cuma namazı sonrası Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN'ı makamında ziyaret eden Yusuf BEYAZIT, kısa adı NİMDER Niksar İHL Mezunları Derneğinin 1001 Hatim Projesini dua ile başlattı. Ak Parti Niksar İlçe Başkanlığında teşkilatla bir araya gelen Yusuf BEYAZIT, durum değerlendirmesi toplantısına katıldı.

Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT ve Niksar Belediye Başkanı Özdilek ÖZCAN, beraberindeki heyetle birlikte 50. yılını kutlayan Yeşil Niksar Gazatesi'nin de basıldığı Bilgin Matbaasını ziyaret etti, gazete sahibi Namık BİLGİN ve Cemalettin BİLGİN'le kısa bir süre sohbet etti. Şehit Samet PİŞKİN'in baba evini de ziyaret eden Yusuf BEYAZIT, taziyelerde bulundu.

Program aralarında, Niksar sokaklarında kendisini ilgiyle karşılayan gençlerimizin sorularını cevaplandıran BEYAZIT, esnaflarımızı ziyaret ederek, isteklerini ve önerilerini aldı. Milletvekili Yusuf BEYAZIT'a, Niksarlı büyük ilgi gösterirken yeni dönemden beklentiler dile getirildi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net