Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Salih YILMAZ'ın Yeni Yıl Mesajı

İstanbul Avrupa yakasında bulunan Tokat derneklerini çatısı altında toplayan, kısa adı AVTOKDEF olan Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı hemşerimiz Salih YILMAZ, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında 2016 yılının dünyada adalet, barış, özgürlük ve huzur yılı olması temennisi bulunan YILMAZ herkesin yeni yılını kutladı.

İstanbul Avrupa yakasında bulunan Tokat derneklerini çatısı altında toplayan, kısa adı AVTOKDEF olan Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı hemşerimiz Salih YILMAZ, Yeni Yıl münasebetiyle kişisel Facebook adresinde bir mesaj yayınladı.

Salih YILMAZ mesajında şu ifadelere yer verdi; "Sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, Rabbimiz ömür vermişse önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, Hakk’ın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmektir.

İnşallah 2016 yılında da hep beraber, kardeşliğimizle perçinlenerek ve bizi millet yapan değerlerimize sımsıkı tutunarak çok çalışacağız. Bu duygularla, 2016’nın kazasız, belasız, afetsiz ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

2016’nın mazlum coğrafyaların umutları doğrultusunda dünyada adalet, barış, özgürlük ve huzur yılı olmasını diliyorum. Tüm milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum."



Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com



Kaynak  Facebook.com/SalihYılmaz

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net