Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Sosyal Medyada 2. Başçiftlik Kar Şenlikleri

Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat İl Özel İdaresi desteğiyle bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenliklerine katılan misafirler duygularını sosyal medyada paylaştı, şenlikler için Başçiftlik halkına ve organizasyon ekibine teşekkür etti.
Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat İl Özel İdaresi desteğiyle bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenliklerine katılan misafirler duygularını sosyal medyada paylaştı, şenlikler için Başçiftlik halkına ve organizasyon ekibine teşekkür etti.

Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat İl Özel İdaresi desteğiyle 30 Ocak 2016 cumartesi günü 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenliklerine katılan misafirler duygularını sosyal medyada fotoğraf ve videolarla paylaştı, şenlikler için Başçiftlik halkına ve organizasyon ekibine teşekkür etti.

Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Karı ak, patatesi ak, gönlü ve yüzü ak Başçiftlik'in kayak merkezini, konuk evini ve halı sahasını açtık.

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem DİZER kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Tokat Başçiftlik ilçemizde İl Özel İdaremiz tarafından yaptırılan kayak tesisinin açılışını gerçekleştirdik. Tokat'ımıza ülkemize hayırlı olsun.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp EROĞLU kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
İlimizin her köşesinde başka bir güzellik yaşanıyor.Başçiftlik'te yapılan Kar Şenlikleri ile kış turizminde bizde varız mesajı verdik.Açılan tesislerin ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ak  Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa ERASLAN kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Başçiftlik Kayak merkezimizin açılış törenine katıldık. Vatandaşlarımız tarafından aşırı derecede ilgi ve alakanın olduğunu görmüş olması bizide oldukça sevindirdi.Emeği geçen herkese çok çok teşekkür eder, Tokat ilimiz için önemli bir yatirım ve hizmet ağında bulunan kayak merkezinin Allah' tan hayırlara vesile olmasını dilerim.

Memur-Sen Tokat Şubesi Başkanı Şaban CEYLAN kişisel Twitter adresinde şu ifadelere yer verdi;
Başçiftlik‬ Kar festivali ayın en güzel günüydü.  İlçede yaşanan en hareketli güne bizde katıldık. Emek verenlere tsk.

İstanbul Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Ali ERDOĞAN, kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Tokat Başçiftlik kayak merkezimiz açıldı. Karın ve kayak merkezinin yeni adresi TOKAT

Avrupa Tokatlılar Federasyonu Başkanı Salih YILMAZ kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Sn Valimiz Sn Milletvekilimiz İl Belediye Başkanımız İlçe Belediye Başkanlarımız Tokkon heyetimiz ve birbirinden değerli misafirlerimiz, vefakar Başçiftlikli hemşehrilerimizin katılımıyla Başçiftlik Konukevi,Halı saha ve Kayak Tesisimizin açılışını yaptık.Memleketimize hayırlı olsun.

(SAMFAD) Samsun Fotoğraf Sanatçıları Derneği üyesi Selma KÖSE Kişisel Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Tokat Başçiftlik ilçesinde kar şenligine samfad ailesi olarak davet edilip çokk güzel tam anadolu misafirperverligiyle ağırlandık, teşekkürler başçiftlik belediyesi ve Mustafa Kılınç

(NİDOST) Niksar Doğa Sporları ve Turizm Derneği Başkanı İlker MELİKOĞLU dernek Facebook adresinde şu ifadelere yer verdi;
Nidost/Niksar doğa Sporları ve Turizm Derneği üyeleri Tokat ilimizin şirin ilçesi Başçiftlik Kar şenliklerine katıldı. Başarılı geçen organizasyon için ilgililere teşekkür ederiz. 

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net