Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik 2. Kar Şenlikleri Tokat Gündeminde

Tokat'ın gündemini tutan yerel gazeteler 1 Şubat 2016 tarihli manşetlerinde ve iç sayfalarında Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat İl Özel İdaresi desteğiyle 30 Ocak 2016 tarihinde 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenliklerine ve Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun Tepesi) Saman dağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışına genişçe bir yer verdi.

Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat İl Özel İdaresi desteği ile birlikte organize edilen  "Hayallerin Gerçekleştiğini Gördün mü? Haydi, Tokat'ın Beyazı Başçiftlik'e" sloganıyla ilkini 7-8 Şubat 2015'te organize ettiği Kar Şenlikleri'nin 2.'sini bu yıl 30 Ocak 2016 Cumartesi günü düzenledi. Şenliklerde Başçiftlik Belediyesi Konuk Evi, Kapalı Halı Saha ve Başçiftlik Karacaören ve Orta yayla bölgesinde yer alan (Somun tepesi) Saman dağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışı yapıldı.

1600 metre yükseklikteki Karacaören ve Orta yayla bölgesinde yer alan (Somun tepesi) Saman dağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nde ipli kayak, kızak, tepsi, şamyel, naylon gibi malzemelerle kayan 7'den 70'e kayak severlerin renkli görüntüler oluşturduğu kayak keyfi, Başçiftlik 2. Kar Şenlikleri ve Başçiftlik Kayak Merkezi açılışı Tokat'ta bulunan yerel gazetelerin manşetlerinde yer aldı.

1 Şubat 2016 tarihli Tokat yerel gazetelerinden Gazete Tokat; "Yeni Kayak Merkezi Başçiftlik", Hürsöz; "Kar Şenliği", Tokat Gazetesi; "Kar Beyazı Neşe Saçtı", ve Tokat Haber; "Tokat Protokolü 9 Kişilik Kızakla Kaydı" manşetleriyle 1. sayfalarına taşıdı. Ayrıca Tokat Gazetesi; "Kar Beyazı Neşe Saçtı" başlığıyla manşetten duyurduğu haberin detaylarında BasciftlikBlog.com'da yer alan haberleri iç sayfalarında geniş bir ayırdı.





Hasan AÇIKEL | BasciftlikBlog.com


  Kolaj | BasciftlikBlog.com 
 Kaynak | www.bik.gov.tr 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net