Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik'in Değerlerine Şükran Belgesi

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, ülkemizde eğitime verdikleri katkılarla Başçiftlik ismini onurlandıran Başçiftlikli öğretmenlerle Tokat'ta, Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ'in de katıldığı yemekte buluştu, öğretmenleri Eğitime ve Başçiftlik ismine kattıkları değerlerden dolayı Şükran belgesiyle onurlandırdı.
Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, ülkemizde eğitime verdikleri katkılarla Başçiftlik ismini onurlandıran Başçiftlikli öğretmenlerle Tokat'ta, Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ'in de katıldığı yemekte buluştu, öğretmenleri Eğitime ve Başçiftlik ismine kattıkları değerlerden dolayı Şükran belgesiyle onurlandırdı.

Başçiftlik’i anlatırken; “Başçiftlik yüksek yer, sebze meyve yetişmez ama adamı meşhurdur. Adam gibi adam yetişir.” der Başöğretmen Mustafa GÜLER. Tokat'ta öğretmen deyince akla gelen ilk ilçe Başçiftlik'tir.

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, ülkemizde eğitime verdikleri katkılarla Başçiftlik ismini onurlandıran Başçiftlikli öğretmenlerle 31 Ocak 2016 pazar günü Tokat'ta yemekte bir araya geldi, aralarında Mustafa GÜLER, Zeki İZANMehmet ÇAKIRTAŞOsman ŞAHİNGani AVŞARİbrahim GÖKÇEÜnal GÜLERDurmuş KILINÇ ve Zihni CELEP'in de bulunduğu 10 öğretmene eğitime ve Başçiftlik ismine katkılarından dolayı Şükran belgesiyle onurlandırdı.

Saat 18.00'de başlayan yemekte yapılan konuşmaların ardından öğretmenlere Şükran belgeleri Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ve Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ tarafından takdim edildi.

Başçiftlik’te yapılacak olan faaliyetler ve projeler hakkında istişare edildiği Tokat Sultan Lokantası'da yapılan yemekte Tokat Milletvekili Yusuf BEYAZIT, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ,  Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep GÖKÇE, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali AÇIKEL, Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İbrahim BEYAZIT, Tokat Başçiftlikliler Dayanışma-Yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri, Başçiftlikli iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemek, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net