Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Kayak Merkezi Web Sitesi Yayında

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi'nin Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılan ve açıldığın günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezini ziyaret edecekler için rehber niteliğinde bir web sitesi hazırlandı.
Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi'nin Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılan ve açıldığın günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezini ziyaret edecekler için rehber niteliğinde bir web sitesi hazırlandı.

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi'nin Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılan ve açıldığın günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezini ziyaret edecekler için sanal ortamda rehber niteliğinde hazırlanan web sitesi Şubat 2016 ayından itibaren yayın hayatına başladı.

www.basciftlikkayakmerkezi.com web adresi üzerinden hizmet veren siteyle ilgili hali hazırda altyapı çalışmaları devam eden Başçiftlik Kayak Merkezine ait verileri de paylaşılıyor. Sitede ulaşımından pist ve hava durumuna, konaklama imkanlarından aktivitelere ve iletişim bilgilerine dair Başçiftlik Kayak Merkezine ait bir çok sözel ve görsel bilgi mevcut.

Ayrıca web sitesinde konaklama için Belediye Konuk Evi dışında, merkezin yakınında yer alan Karacaören yaylasındaki yayla evlerinin tanıtımı yer almaktadır. Sitede yayla evleriyle ilgili şu ifadelere yer verildi;
Başçiftlik Kayak Merkezinin hemen yanında bulunan yayla evlerimizde siz değerli konuklarımızı Anadolu'nun misafirperverliğiyle ağırlıyoruz. Kuzine sobanın o eşsiz sıcaklığında çaylarınızı yudumlarken kuzinenin fırınında Başçiftlik'imizin değeri beyaz patatesimiz sizin için közlenecek ve sobanın üzerinde kestaneler sizin için pişecek. Bu güzel kış gecelerinde farklı ve unutulmaz bir tecrübe olan bu mütevazı mekanlarımızda sizleri ağırlamaktan gurur duyarız.
Not: Bu mütevazi mekanımıza gelmeden önce sobanız yakılmış olacak. Başçiftlik beyaz patatesimiz ve kestaneler sizin için pişecektir. 

 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net