Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Kayak Merkezi'ne Yoğun İlgi Devam Ediyor

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılan ve açıldığın günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi bahardan kalma günleri yaşadığımız bugünlerde yaklaşık 40 cm kar kalınlığı ile kayak ve kış sporu meraklılarına hizmet vermeye devam ediyor.
Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılan ve açıldığın günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi bahardan kalma günleri yaşadığımız bugünlerde yaklaşık 40 cm kar kalınlığı ile kayak ve kış sporu meraklılarına hizmet vermeye devam ediyor. 

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde Başçiftlik Belediyesi'nin Başçiftlik Kaymakamlığı ile birlikte düzenlediği Kar Şenlikleri'nin 2.'sinde yapılan ve açıldığın günden beri ziyaretçi akınına uğrayan Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi Başçiftlik Kayak Merkezi, bahardan kalma günleri yaşadığımız bugünlerde yaklaşık 40 cm kar kalınlığı ile 7'den 70'e farklı yaş gruplarından kayak ve kış sporu meraklılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Hava sıcaklıklarının artması ile bahardan kalma günler yaşayan bir çok kayak merkezinin kapanmasına karşın, Başçiftlik Kayak Merkezi kar kalınlığı ile 40 cm civarında. Başçiftlik'teki İlk ve Orta dereceli okullar da Spor derslerini artık Başçiftlik Kayak Merkezi'nde kayak eğitimi alarak değerlendiriyor.

1600 m rakımlı Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Başçiftlik Kayak Merkezi, özellikle hafta sonları kayak ve kış sporu meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Kayak Merkezi çevresinde ailecek piknik ve mangal yapanların yanı sıra Kayak Merkezi'nde bulunan sosyal tesiste kayakseverlerin çay ve sahleplerini yudumlayıp, kahvaltı yapabilecekleri, sıcak yemek ve et ızgara yeyip dinlenebilecekleri kafeterya mevcut.

Ayrıca tesisi ziyaret etmek isteyen kayak tutkuları www.basciftlikkayakmerkezi.com web sitesinden hali hazırda altyapı çalışmaları devam eden Başçiftlik Kayak Merkezi'ne ait ulaşımından pist ve hava durumuna, konaklama imkanlarından aktivitelere ve iletişim bilgilerine dair bir çok sözel ve görsel bilgiye ulaşabilirler.

Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net