Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN'dan Teşekkür Ziyareti

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ile birlikte 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.cisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri ve Kayak Merkezi açılışı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak vermiş olduğu desteklerden dolayı Tokat İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL  ile birlikte 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.cisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri ve Kayak Merkezi açılışı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak vermiş olduğu desteklerden dolayı Tokat İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ve Başçiftlik Ak Parti İlçe Başkanı Kemal GÜLER ile birlikte Gençlik ve Spor Tokat İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, gerçekleştirilen ziyarette Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışında yapıldığı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri'ne Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Müdürlüğü olarak vermiş olduğu desteklerden dolayı İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR’a teşekkür ederek, önümüzdeki yıllarda da Başçiftlik Kar Şenliklerini daha geniş kitlelere ulaşarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Tokat İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Başçiftlik İlçemize kazandırmış olduğumuz kayak merkezimizde ilimizi kayak sporlarında da başarı ile temsil edecek sporcular yetiştirilecektir." dedi.

Ziyaret sonunda Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR’a şilt takdim ederken, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ise 2.Kar Festivali anısına hazırlatılmış olan saati takdim etti.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net