Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Başkan Murat TUNÇEL'den Kardeş Esenyurt Belediyesine Ziyaret

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kardeş belediye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'nu makamında ziyaret etti, Esenyurt Belediyesi’nin desteği ile yapılacak olan Başçiftlik Cumhuriyet Meydan Projesi için destek talebi tekrar iletti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU ise projenin 2016 Mart ayı içerisinde ihalesi yapılarak 2016 Nisan ayı içerisinde başlanması için tüm talimatları verdi.
Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kardeş belediye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'nu makamında ziyaret etti, Esenyurt Belediyesi’nin desteği ile yapılacak olan Başçiftlik Cumhuriyet Meydan Projesi için destek talebi tekrar iletti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU ise projenin 2016 Mart ayı içerisinde ihalesi yapılarak 2016 Nisan ayı içerisinde başlanması için tüm talimatları verdi.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kardeş belediye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'nu 26 Şubat 2015 Pazartesi günü saat 10.00'da makamında ziyaret etti, Esenyurt Belediyesi’nin desteği ile yapılacak olan Başçiftlik Cumhuriyet Meydan Projesi için destek talebimizi tekrar iletti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU ise projenin 2016 Mart ayı içerisinde ihalesi yapılarak 2016 Nisan ayı içerisinde başlanması için tüm talimatları verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'na plaket ve Başçiftlik el dokuması hereke tipi halı takdim eden Başkanı Murat TUNÇELNecmi KADIOĞLU'dan sonra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yunus BALTA'yı makamında ziyaret edip proje detayları ile alakalı bilgiler aldı.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, ziyarete dair detayları Kişisel Facebook adresinde paylaştı. Başkanı TUNÇEL, ziyaretle ile ilgili şu ifadelere yer verdi;
Esenyurt Belediyesi’nin desteği ile yapılacak olan İlçemizin meydan projesi için son aşamaya geldik.
İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU ile bu gün saat 10.00 da makamında ziyaret ederek ilçe meydan Projesi için destek talebimizi tekrar ilettik. Kendileri hemen talimat vererek bu yıl mart ayı içerisinde ihalesi yapılarak nisan ayı içerisinde başlanması için tüm talimatları verdi. Bizleri Makamında muhteşem şekilde ağırlayan ve Meydan projesine desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi KADIOĞLU’na teşekkür ederim.
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yunus BALTA Beyi Makamında Ziyaret ederek Proje detayları ile alakalı bilgiler alarak mart ayı içerisinde ihale için görüşmek üzere sözleştik. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yunus BALTA Beye çok teşekkür ederiz.
Bu Görüşmeyi Ayarlayan ve bu projenin bu aşamaya gelmesinde büyük katkı sağlayan Saffet GÜMÜŞ kardeşime çok teşekkür ederim.

Kardeş belediye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'na yapılan ziyarete Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL'e,  kısa adı Avtokdef olan Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih YILMAZ, Nihat TUNÇEL ve Saffet GÜMÜŞ eşlik etti.

 :. Kardeş Belediye Projesinden Meydan Projesine...   
25 Mayıs 2014 Pazar günü Çatalca Kabakça köyü Karapınar piknik alanında düzenlenen 20. Geleneksel Başçiftlikliler Bahar Pikniğinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU ile bir araya gelen Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇELEsenyurt ile Başçiftlik'in kardeş belediye olması için başkanla sözleşti.

İlk adımı Başçiftlik belediyesi attı ve Kardeş belediye için Meclis kararı aldı. Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL ve beraberindeki heyet 9 Haziran 2014 tarihinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'nu makamında ziyaret edip Esenyurt ile Başçiftlik'in kardeş belediye protokolü dahilindeki Başçiftlik Belediye Meclis kararını bizzat Başkan KADIOĞLU'na takdim etti.

Esenyurt ile Başçiftlik'in kardeş belediye protokolü dahilindeki Başçiftlik Belediye Meclis kararını üzerine 07 Temmuz 2014 tarihindeki toplantısında Esenyurt Belediye Meclisi oy çokluğu ile Başçiftlik'i Esenyurt 'a kardeş belediye ilan etti. Başçiftlik ile Esenyurt karşıklı alınan meclis kararlarıyla resmen kardeş belediye oldu.

Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, kardeş belediye Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU'nu 30 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 16.00'da makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede Esenyurt Belediye Başkanı Necmi KADIOĞLU, Başçiftlik Belediyesi tarafından projelendirilen Cumhuriyet Meydan Projesine destek olmak amacıyla mühendis ekibi görevlendirdi ve mühendis ekibi Başçiftlik'i ziyaret ederek gerekli incelemelerde bulundu.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net