Responsive Ad Slot

SÖYLEŞİLER

Söyleşi

Metin MEMİŞ Başçiftlik Kayak Merkezi'ni Ziyaret Etti

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen kar şenliklerinde yapılan Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'de Başçiftlik Kaymakamlığı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL ile kahvaltıda bir araya geldi.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen kar şenliklerinde yapılan Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'de Başçiftlik Kaymakamlığı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Açılışı 30 Ocak 2016 tarihinde bu yıl 2.'ncisi düzenlenen Başçiftlik Kar Şenlikleri'nde yapılan Tokat'ın ilk ve tek kayak merkezi (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nin 1 Şubat 2016 tarihindeki ziyaretçisi Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ oldu.

29-31 Ocak 2016 tarihlerinde Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen Sağlık-Sen Teşkilat Eğitim Toplantıları 1. Bölge Toplantısı nedeniyle Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışına katılamadı. Toplantıların ardından önce Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından ülkemizde eğitime verdikleri katkılarla Başçiftlik ismini onurlandıran Başçiftlikli öğretmenler için Tokat'ta düzenlediği yemeğe katıldı, sonra 1600 metre yükseklikteki Karacaören ve Orta yayla bölgesindeki Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'ni ziyaret etti.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ kayak merkezinde kahvaltıda bir araya geldiği Başçiftlik Kaymakamlığı Mehmet ÖZCAN ve Başçiftlik Belediyesi Murat TUNÇEL ile Başçiftlik ve ülke gündemine dair sohbet etti.

Kahvaltıya Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Başçiftlik Kaymakamı Mehmet ÖZCAN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Tokat Devlet Hastanesi İdari İşler Müdürü Ali ÇAKIRTAŞ, Niksar Sevgi Evleri Müdürü Adnan TANRIVEDİ, Başçiftlik İlçe Özel İdare Müdürü Selvet ŞEN, İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İbrahim BEYAZIT,  Emekli Eğitimci Mehmet ÇAKIRTAŞ katıldı.

Kahvaltı sonrası tesisi gezen Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ ve beraberindekiler kayak keyfi yaptı.


 Hasan AÇIKEL  Tokattan.net
   FOTO | Basciftlikblog.com KAYNAK | Basciftlikblog.com

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Okumadan Geçme
© Tüm hakları saklıdır
2016-2022 Tokattan.net